Interieur inspiratie jungle meets army!

Dat de army print niet alleen voor mannen is wisten wij al langer! Vrouwen zien er onwijs stoer en fashionable uit in al die mooie groene kleurtjes. Voor de interieur ideeën van vandaag gebruiken we dan ook deze trend als inspiratiebron en mixen dit met een beetje jungle-stijl.

Militaire Stijl

In onze trendreport lieten we al zien dat de groene kleur helemaal in is deze lente/zomer. De militaire stijl komt veel terug op de catwalk en ook is deze kleur terug te zien in interieuritems. Zowel kleding als meubels en andere accessoires hebben een jungle- achtige vibe. Kijk maar eens naar het plaatje hieronder! Mensen op straat dragen leger-kleuren en wij zochten de leukste interieuritems voor je uit. Een beetje safari-achtig!

1. Een nieuw kussen op de bank of in je bed is altijd leuk. Deze met strepen heeft lieve, lichtgroene pompoentjes aan de hoeken zitten, een erg leuk detail! H&M Home – €14,99.

2. Wauw, wat een prachtige kaars. Deze versierde olifant heeft een lichtgrijze kleur en zit (er is ook een staande variant). A real wild animal! Zara Home – €19,95.

3. Deze handdoeken set heeft niet echt een militaire print of een jungle, maar wel een prachtige groene kleur. Op de handdoeken zijn landschappen uitgebeeld. Zara Home – vanaf €9,95 tot €25,95.

4. Dit bord geeft een beetje kleur aan je misschien wel saaie serviesverzameling. Een papegaai met een gele hanenkam kleurt het pastelgele bord. H&M Home – €5,99.

5. Je modetijdschriften moet je natuurlijk wel trendy bewaren! Deze rieten tijdschriftenmand is daar een perfecte oplossing voor! Zara Home – €35,95.

6. Boomstammen kunnen niet in je interieur ontbreken als je het over de jungle hebt, deze kruk is daar de perfecte oplossing voor! Leg er wel een kussentje op anders krijg je houten billen. Zara Home – €99,95.

7. Dit leuke badkamersetje is versiert met blaadjes en bestaat uit een zeepbakje, zeeppompje, bekertje en een potje. Zara Home – vanaf €9,95 tot €17,95.

8. Een asbak is voor een roker een echte must, en als je dan rookt kun je beter voor een mooie kiezen! Deze met kolibries en gouden details is erg mooi! Zara Home – €17,95.

9. Een zebraprintje mag je natuurlijk niet vergeten. Ga voor een blitse kleur zoals deze knalgele met witte strepen. H&M Home – €7,99.

10. Kijk dit leuke placemat dan! De plastic onderzetter heeft de vorm van een palmblad en is dus enorm tropisch. Perfect voor in de jungle! Zara Home – €11,95.

Tekst Karlijn van Mil