Wat zijn de fashionable rugtassen van dit moment?

Iedereen had vroeger wel een rugtas voor op de middelbare school. Vooral de Eastpak rugtas was razend populair. Super leuk al die verschillende kleuren, en ook wel zo handig om al je boeken in mee te nemen. Na de middelbare school hoef je de rugtas natuurlijk echt niet gedag te zeggen, want voor een vervolg opleiding of een baan kan hij nog steeds handig zijn. Maar tegenwoordig kiezen veel mensen ook voor een rugtas van Herschel. Je laptop heb je overal voor nodig en het is wel zo handig als je er dan nog een notebook, etui, portemonnee en flesje water bij kan doen. Al die spullen zijn een beetje teveel voor een handtas 😉

Casual rugtas

De Eastpak rugtas is nog steeds super leuk. Het blijft een rugtas van goede kwaliteit en gaat heel lang mee. Er zit ook nog eens super lang garantie op, wel zo handig als er per ongeluk wat mee gebeurt. Eastpak blijft nog steeds nieuwe kleuren uitgeven en ook zijn er veel verschillende printjes. Vergeet daarnaast Herschel niet, ook super populair op dit moment. Genoeg keuze dus! Een effen kleur past ook bij heel veel outfits, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken.

Leren rugtas

Voor sommigen is een polyester rugtas het toch niet helemaal. Als je je rugtas voor meer professionele gelegenheden gebruikt of gewoon een exemplaar wil wat er wat luxer uitziet, kan je heel goed voor een leren rugtas kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het merk Miansai, super fashionable op het moment en gemaakt van Italiaans leer. Leer straalt kwaliteit uit en kan echt tijdloos zijn. Zo’n rugtas zal ook heel lang meegaan en mooi blijven. Hij past perfect bij een casual outfit voor als je bijvoorbeeld gaat studeren, maar zal ook mooi staan bij een jurkje voor in de avond!

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk Pinterest voor nog meer trendy ideeën.