Kim en Kanye eindelijk op de cover van Vogue

Het was Kim Kardashian’s droom om een keer de cover te sieren van de Amerikaanse Vogue. Maar aangezien hoofdredactrice Anna Wintour dat nooit zag zitten en niet vol is van Kim bleef deze droom ook echt een droom. Tot nu! Vriendlief en hubby to be Kanye heeft het namelijk voor elkaar gekregen om zijn Kim eindelijk op de cover te krijgen van de Vogue. Weliswaar niet solo, maar het is Kim dan eindelijk toch gelukt!

Just Married?

De eerste indruk van de cover is: Zijn ze al getrouwd? Kim draagt namelijk een bruidsjurk en Kanye staat voldaan achter zijn wife in spe. Of zal dit alvast een voorproefje zijn van wat we kunnen verwachten?

Anna vs. Kim

Iedereen in mode- en celebland weet dat Editor in Chief Anna Wintour geen fan is van Kim Kardashian. Zo gingen eerder de geruchten dat Kim was weggeknipt van een foto uit de modebijbel en dat Anna haar liever zag gaan dan komen op het Met Gala afgelopen jaar. Ook schijnt Kanye Anna te hebben gesmeekt om zijn Kim op de cover van Vogue te plaatsen.

Rumour has it

Blijkbaar is niets minder waar aangezien de 64-jarige Anna Wintour in een verklaring laat weten dat het plaatsen van Kim en Kanye op de cover geheel het idee was van Vogue. ‘’Jullie hebben zeker gelezen dat Kanye mij heeft gesmeekt om zijn verloofde op de cover te plaatsen. Maar hij heeft dat helemaal niet gedaan. De cover is zowel charmant als ontroerend en het was geheel ons idee om dit te doen’’, aldus Anna.

Vogue April 2014

De roddels zijn misschien leuker om te lezen, maar de werkelijkheid is minder spannend, volgens de hoofdredactrice. Kim en Kanye sieren het April nummer van het modeblad. We moeten dus nog even geduld hebben. 

Beeld: Vogue