De leukste horlogemerken van dit moment

trendy dameshorloge

Een horloge is een tijdloze accessoire. Als je één keer een mooi exemplaar koopt heb je daar jaren plezier van. Hoewel horloges niet zo snel van trend verwisselen als kleding of schoenen zijn er toch subtiele aspecten van een horloge die in en uit de mode kunnen zijn. Merken stemmen hier natuurlijk hun horloges voor dames op af, dus om je te helpen met het kiezen van een horloge geven we je hierbij de leukste merken van dit moment.

Cluse is een populair merk die goede kwaliteitshorloges maakt. Hun horloges zijn minimalistisch, wat ze zeer stijlvol maakt. Dit minimalisme is helemaal in op dit moment. Doordat de vorm zo subtiel is passen ze heel goed bij iedere outfit en staan ze klassiek om je pols. Cluse horloges hebben een metalen of een leren band. Deze bandjes zijn makkelijk te verwisselen dus als je een andere kleur wil om het horloge beter bij je outfit te matchen is dat geen probleem.

Renard is een Nederlands horloge merk, gevestigd in Amsterdam. De horloges van Renard zijn klassiek, elegant en tijdloos. Renard gebruikt zeer hoge kwaliteit materiaal voor hun horloges, zoals edelstaal en kalsleer. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een goede kwaliteitshorloge draagt en dat hij lang mooi zal blijven. Het doel van dit merk is om horloges te maken die understated zijn en tijdloos blijft qua design. Zo zijn deze horloges dus altijd modieus.

Boccia is een merk dat uitsluitend horloges maakt van nikkelvrij puur titanium. Dit materiaal heeft meerdere voordelen. Ten eerst is het heel huidvriendelijk. Dit nikkelvrije titanium heeft namelijk een anti-allergische werking, waardoor iedereen ze kan dragen. Ook is het een lichtgewicht materiaal, wat ervoor zorgt dat de horloge heel prettig om je pols hangt. Het laatste voordeel van titanium is dat het tegen corrosie beschermt, je horloge blijft dus super lang mooi. De horloges hebben een eigentijdse en stijlvolle uitstraling.

Zoals je ziet is er wel meer te vinden dan alleen de bekende horlogemerken!