Trends zomer 2015: Badpak & Bikini’s

Buiten regent het nog pijpenstelen maar wij komen helemaal in de zomerstemming als we een zonnestraaltje zien! En bij zon hoort, zee en strand en dus ook zwemmen! En bij zwemmen hoort natuurlijk een fashionable bikini of badpak. Ja, ook die zijn on trend en voor de zomer van 2015 gaat de badmode all the way! Daarom zetten we hier drie badkleding trends voor je op een rijtje!

Skin is in

Tijdens de Mercedes-Benz Swim Week in Miami in 2014 kwamen tig badpakken en bikini’s voorbij voor het lente/zomer seizoen van 2015. Badkleding gaat lang mee en je moet dus op zoek naar items die je langer kunt dragen. Met deze drie trends zit je helemaal goed!

Stoere bikini’s

Naast de gebruikelijke zachte stof waren er ook veel hardere stofjes aanwezig. Dan moet je denken aan leren bikini’s of bikini’s met metalen details! Veel bikini’s hadden zilveren ringetjes, metalen plaatjes en sommige hadden zelfs ritjes. Er was zelfs een bikini met schildpad. Gespot bij Minimale Animale.

Dierenrijk

Wat we ook veel zagen op de catwalk (onder andere bij We Are Handsome) waren dierenprintjes. Niet alleen de vacht, maar ook het hele dier erop. De tijgerkop is al langer een bekende print en deze zagen we dan ook veel terug op badpakken. Ook waren er verschillende badpakken met leeuwen en panters. Ook papagaaien komen voorbij bij Mara Hoffman. Erg mooi, maar deze print doet het alleen maar goed op badpakken! Een tijgerkop op alleen je broekje is vaak niet charming.

Hips don’t lie

You are allowed to show some skin! Een bikini is natuurlijk op zichzelf al bloot, maar tijdens de Swim Week zagen we enorm veel broekjes met een cut-out. Van hele heupen die geshowd werden tot subtiele ‘gaten’. Wat vind jij van deze revealing skin? Deze zagen we onder andere bij Mara Hoffman, Caitlin Kelly & Minimale Animale.

Tekst Karlijn van Mil

Foto: Flickr