Musthave: rosé gouden sieraden

rosé gouden sieraden

Rosé goud is een kleur die we steeds meer zien. Natuurlijk bij Apple, die al hun producten onder andere in deze kleur leveren, maar ook bij heel veel sieraden. Armbanden, kettingen en ringen worden steeds populairder in deze kleur. Om jou ervan te overtuigen dat een sieraad in deze prachtige kleur echt een must have is zijn hier een paar voordelen.

Goud = kwaliteit

Rosé goud is een echt kwaliteitsmateriaal. Het is niet alleen maar een mooie kleur die aan een sieraad is toegevoegd. Zoals de naam al laat blijken bestaat rosé goud voor een deel uit goud. Meestal is dit ruim de helft, wat bevestigd dat het echt kwaliteit is. Aan het goud is koper toegevoegd, hierdoor ontstaat deze prachtige kleur.

Stijlvol

Rosé goud is zo populair geworden omdat het veel stijlgevoel aangeeft. Het straalt een bepaalde luxe uit die veel mensen aantrekkelijk vinden. Rosé goud kan je tegenwoordig door de hele modewereld vinden. Designers zoals Valentino hebben sieraden in deze kleur op de catwalk getoond. Ze hebben hier laten zien dat deze kleur sieraden echt bij elke gelegenheid passen. Chique rosé gouden munten zoals de Mi Moneda munt bijvoorbeeld zijn geschikt voor overdag op kantoor en ’s avonds voor bij een feestje.

Alternatief voor geel goud en zilver

Als je een mooi sieraad wil kopen denk je snel dat je moet kiezen tussen goud en zilver. Het zijn de go to kleuren. Er wordt gedacht dat als je een luxe sieraad wil kopen dit de enige twee materiaal soorten zijn waaruit je kan kiezen. Niets is echter minder waar, roségoud is een geweldig alternatief! Omdat de kleur in opkomst is ben je super modieus en origineel als je voor deze kleur kiest. De nieuwe collectie Mi Moneda armbanden heeft erg mooie varianten in deze kleur.

Kies dus ook eens voor wat anders dan de standaard gouden en zilveren sieraden, ga voor rosé goud!