Bikini of Badpak?

We denken niet dat iemand aan het begin van de lente had kunnen voorspellen dat we zulke maanden met aanhoudend prachtig weer tegenmoet zouden gaan. Het lijkt maar niet op te houden. Elke dag is een nieuwe gelegenheid om lekker buiten te zijn. Natuurlijk is het lastig super actief te zijn, daar is het toch echt te warm voor. De perfecte oplossing is om dan lekker naar het strand te gaan. Dan kan je een beetje actief zijn door te zwemmen, maar daarna ook weer lekker op je handdoek liggen en bijbruinen. Het is dan natuurlijk wel erg belangrijk dat je een leuk badpak op bikini hebt. Wanneer je in de winkel staat om nieuwe badmode aan te schaffen komt dan de vraag; bikini of badpak? Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een bikini, maar een badpak heeft ook z’n voordelen en deze zie je tegenwoordig weer steeds meer.

Keuze

Omdat bikini’s nog steeds het populairst zijn, heb je hier ook nog steeds de meeste keus in. Badpakken komen zeker veel vaker voor dan een aantal jaar geleden, maar nog niet even veel als bikini’s. Maar gelukkig hebben alle grote merken tegenwoordig een wijd assortiment bikini’s én badpakken. Dus hiervan hoef je je keuze niet helemaal te laten afhangen. Badpakken kunnen er ook extra elegant uitzien met alle trendy modellen van dit moment. Dus als je helemaal fabulous aan het zwembad of op het strand wilt liggen is dit een goede keuze!

Bruin

We gaan natuurlijk naar het strand om lekker te luieren en te zwemmen, maar ook om bruin te worden! Als je naast je armen en benen ook graag een bruine buik en rug wil is de bikini natuurlijk je enige keus. Nu is het met deze eindeloze warme dagen mogelijk om de helft van je tijd in bikini en de andere helft in badpak rond te lopen. Zo wordt je nog steeds super bruin!

Trends

We zien dit jaar veel bikini’s met een hoge taille broekje (net als in de jaren tachtig). Koop bijvoorbeeld een bikini bij Zwemkleding.nl of De Bijenkorf. Zij hebben veel keuze in dit soort bikini broekjes. Bij badpakken zien we dat one-shoulder exemplaren erg populair zijn dit jaar. Nu is helemaal het goede moment om te shoppen, want de uitverkoop is nog bezig. Daardoor kan je lekker goedkoop slagen voor de meest leuke bikini’s en badpakken.