Mode boeken voor jou en mij!

Mode boeken, heerlijk om in te bladeren en bij weg te dromen. Ook staat er niets zo stijlvol als een kamer met een paar met prachtige, grote koffietafelboeken op de tafel. Hieronder staan onze favorieten. Leuk om te geven en misschien nog leuker om cadeau te krijgen!

Chanel – Jerome Gautier

In dit prachtige boek is alles te lezen over de transformatie die Chanel heeft ondergaan. Coco Chanel, Karl Lagerfeld en typische Chanel spullen komen voorbij. Net zoals interviews, achtergrondinformatie over de beroemde LBD en over de fameuze Chanel parfums. Ook staan de mooiste Chanel campagnes in het boek. Al met al een boek waarmee jij je gasten zeker kunt imponeren. Online te bestellen, €80,99.

In Vogue – Alberto Olivia

Honderden Vogue covers, een kijkje achter de schermen bij het meest prestigieuze modeblad ter wereld en alle informatie die je maar kunt vinden of het magazine. Dit boek wordt ook wel het meest complete Vogue boek genoemd. 427 pagina’s en gemaakt in samenwerking met favorieten van Vogue zoals Annie Leibovitz, Helmut Newton en Bruce Webber. Het boek is voor €47,99 te bestellen. Niet veel geld als je nagaat hoeveel plezier je ervan hebt!

Kate Moss – Mario Testino

Een van de meest geroemde modefotograven ter wereld, Mario Testino, brengt een grote ode aan zijn ultieme muze Kate Moss. In dit grote boek staan de mooiste foto’s van Kate en de beste campagnes. Ook is de bijzondere vriendschap te zien tussen het topmodel en de fotograaf, van backstage sigaretten roken voor de show tot dronken worden op afterparty’s. Dit boek kan absoluut niet in je huis ontbreken als je een grote fan van Kate Moss bent. €31,99.

The Sartorialist: Closer – Scott Schuman

512 pagina’s aan goedgeklede mensen wereldwijd. Heerlijk om te zien dat mensen een feestje van hun outfits maken. Van Bombay tot Chicago en van Milaan tot Seoel. The Sartorialist is al jaren een van de meest bezochte streetstyle bloggers en laat in dit boek zien waarom. Simpele fotografie waarin alles draait om de mensen die voor zijn lens komen. Naast dit boek is er ook een ander exemplaar te koop, die met een stijlvolle man op de voorkant. €18,99.

The Beauty Book – Kenneth Willardt

De cover van dit boek zegt het al: gedurfde foto’s. Kenneth Willardt wil in dit boek laten zien dat schoonheid niet altijd standaard is en dat modellen ook wel eens anders zijn. Hij laat ze poseren op excentrieke manieren en neemt vervolgens prachtige foto’s van ze. Het is een boek waar je perfect bij kunt wegdromen en dat hartstikke mooi staat in de boekenkast of op tafel. €105,00.

Tekst Max Herlings