Mode trends bij Van Tilburg

Je kent Vantilburgonline.nl natuurlijk als een zeer veelzijdige modezaak waar je altijd terecht kunt voor draagbare fashion en volgens de nieuwste trends. Het is dan ook slim om even bij van Tilburg te kijken als je wilt weten wat de nieuwe modetrend wordt.

Stoer metallic

Voor de dames geldt deze winter dat metallic nog altijd helemaal hot is. Geen over de top bling, want je moet immers niet proberen te concurreren met de kerstboom, maar stijlvolle metaalkleuren, die worden toegepast in kleding en accessoires. De schoenen die je hier bij draagt mogen best een beetje edgy zijn, want de look is stoer en niet sprookjesachtig. Verder zet de geplooide rok definitief door. Het rechte rokje kan ook altijd nog, net als de rechte broek met een vrij hoge taille. combineer die dan met een hoog gesloten witte blouse voor een “nette” look met een knipoog.

Van Tilburg online: mode, fashion en trends. Alles over Van Tilburg mode: online shoppen. De laatste trends, musthaves en leukste merken onder een dak vind je hier.

Shapeware is een must

De combinatie van nauw aansluitende kleding met oversized vesten of jasjes is ook helemaal in. Waar je beslist niet meer omheen kunt is shapeware. Shapeware zorgt voor de juiste ondergrond om je outfit en je figuur optimaal tot hun recht laten komen. Gelukkig is het corrigerend ondergoed van vandaag de dag comfortabeler dan ooit en is er geen enkele reden om eventuele vetrolletjes niet glad te strijken. Je kunt kiezen uit een scala van shapeware. Er zijn broekjes met kortere of langere pijpjes, hemdjes, onder jurkjes en body’s. Deze laten je, afhankelijk van de mate van correctie, slanker of in elk geval gladder lijken.

Heren: Jacks, jacks en nog eens jacks

De heren kunnen kiezen uit diverse trends. De ruiten look springt er opvallend uit. Vrolijk, kleurrijk en mannelijk de sneeuw in! Op het gebied van jassen is het allemaal jacks wat de klok slaat. Een heerlijk gewatteerd jack is deze winter onmisbaar voor de man. Bij Van Tilburg zien we wat minder oversized jacks. De groter merken gaan nu voor een mooie strakke belijning. Omdat de mode voor mannen ook een beetje richting de fifties gaat zien we ook baseballjacks en leren jacks voorbijkomen. Het bontkraagje is op zijn retour!

Bron: Van Tilburg Online