Must: fashionable telefoonhoesjes voor je iPhone 7

Als je iemand tegenwoordig vraagt waar ze écht niet zonder kunnen, dan zullen 9 van de 10 zeker antwoorden hun telefoon. Het is een onderdeel geworden van ons dagelijks leven: het schieten van prachtige foto’s, even je e-mails bekijken en een voice meme appen naar je vrienden. Eigenlijk is de smartphone nowadays je go to diary. Een mooi omhulsel in de vorm van een telefoonhoesje mag daarbij dan ook niet ontbreken.

iPhone hoesjes

Niet alleen bescherming moet een hoesje bieden, maar tegenwoordig moeten ze er ook een beetje fashionable uitzien. De iPhone 7, ja ja het nieuwste pareltje van Apple (voorlopig dan), lijkt in alle opzichten op het design van de iPhone 6 alleen is deze verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: zwart en gitzwart. Natuurlijk is deze er ook in het goud, zilver en in het roségoud. Dat je dan ook niet voor schut loopt met deze designs mag wel duidelijk zijn, maar wil je toch een beetje het zekere voor het onzekere nemen dan is een hoesje natuurlijk wel handig. Gelukkig hoef je hier niet al te diep voor in de buidel te tasten. Neem bijvoorbeeld sites als knaldeals waar je al voor een betaalbaar bedrag een fashionable kwaliteitshoesje koopt voor je iPhone.

Fashionable iPhone hoesjes voor de iPhone 6s en iPhone 7. Bekijk hier leuke en betaalbare telefoonhoesjes online: rosé goud, zilver en goud. Maar ook zwart en gitzwart.

 

 

Designs

Wat dacht je van see through hoesjes, waarbij de achterkant van je smartphone gewoon zichtbaar is (Apple logo etc.) maar wordt beschermd door een transparante tweede huid. Daarnaast zijn deze hoesjes ook nog eens voorzien van een anti-slip laag (gevalletje telefoon uit handen glippen komt namelijk vaker voor dan je denkt). De meeste hoesjes hebben een slank design waardoor je iPhone er clean en minimalistisch uit blijft zien, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk! Verder zijn er ook all black hoesjes, metallic rosé gouden en lederen designs, het is maar net waar je van houdt.