Video: Cara Delevingne ontwerpt Mulberry collectie

Gaat Cara Delevingne bff Suki Waterhouse en it-girl Alexa Chung achterna? Het lijkt erop dat ook dit topmodel straks een collectie heeft bij een top modehuis. In februari kondigde Mulberry op de Londen Fashion Week al aan dat Cara een eigen collectie voor het Britse modehuis gaat ontwerpen en nu is het dan eindelijk zover!

Video

Mulberry HQ heeft namelijk een video vrijgegeven waarin het Britse topmodel haar eigen tas maakt. Gewoon vanachter de naaimachine, dé plek waar het allemaal begint. Cara is nauw betrokken bij het hele designproces en dat zie je ook terug in de video.

Inspiratie

Waar Cara haar inspiratie vandaan haalt? Een tas moet passen bij je lifestyle. Cara zegt: ‘’ Ik ben gegroeid in mode en het is een deel van mijn leven geworden. Vroeger op school hadden mijn vrienden allemaal tassen terwijl ik een soort zak gebruikte met allemaal gaten erin- het was nooit goed, nooit praktisch, aldus Cara. Volgens Cara heeft ze een tas nodig voor al haar verschillende hobby’s… benieuwd hoe dat eruit gaat zien!

Beeld: Instagram/ Cara Delevingne