Musthave 2014: Crooks & Castles sweater

Heb jij deze Crooks & Castles sweater al gezien. Misschien niet, maar als je de hitlijsten afgelopen tijd een beetje hebt gevolgd en Jhene Aiko je is opgevallen dan kan het zomaar zijn dat je haar in deze sweater gezien hebt. Waarom? De zangeres schitterde namelijk onlangs in een campagne voor Crooks & Castles.

De Crooks & Castles sweater

Sweaters zijn al een tijdje hot. Wie kent immers niet de truien van Kenzo met de bekende tijgerkop erop of de de sweater van Givenchy met hondenkop of Bambi. Nu is het tijd voor iets nieuws. Geen beesten meer, maar gewoon een opvallend motiefje of printje. Dat moet Crooks & Castles ook hebben gedacht. En met het aantrekken van Jhene Aiko voor de campagne is deze sweater nu al een musthave geworden! Hij is zelfs uitverkocht (zwart) op de Crooks & Castles website waar deze Sultana Ladies Knit Hooded Pullover slechts 74 dollar kost.

Rap-scene en Crooks & Castles

De winter is nog ver weg, en doorgaans de meeste geschikte periode voor een sweater, maar de lente kan soms ook nog koude avonden hebben. Dan is deze sweater misschien wel het IT-item van 2014. Mocht je daar nog over twijfelen dan moet je de rap-scene er maar eens op nakijken. Crooks & Castles is namelijk het merk voor veel rappers met opvallende t-shirt, sweaters en andere accessoires. Allemaal fashionable, maar ook een beetje ruig.

De Sultana Ladies Knit Hooded Pullover sweater

Deze sweater is verkrijgbaar in twee kleuren. Zwart en grijs. Zoals al gezegd is de zwarte variant op de site van Crooks & Castles uitverkocht. De grijze variant is nog wel te krijgen. Maar misschien loont het wel om opzoek te gaan naar andere online stores die het merk verkopen en de populaire zwarte variant op de kop te tikken. Voordat je dat doet kun je beide sweaters hieronder alvast goed bekijken. Laat ons ook weten wat jouw mening is over deze sweater. Misschien denk je er wel heel anders over.