Suki Waterhouse onthult haar beauty geheimen

Suki Waterhouse, Brits model en natuurlijk het liefje van Bradley Cooper is tegenwoordig een begrip in celebland. De blonde 22- jarige staat inmiddels volop in de spotlight. Of het nou gaat om haar onderonsjes met Cara Delevingne, haar stijl of haar beauty geheimen, Suki is hot & happening! Met name op het gebied van schoonheid vragen we ons af hoe het populaire model haar huid zo flawless krijgt.

Suki’s beauty geheimen

In de UK zijn Britse beautyjunks obsessed door Suki’s uitstraling: met haar frisse blik, wilde coupe en popachtige wimpers weet ze iedere fashionista te boeien. Je zou denken dat er een streng beautyregime aan vooraf gaat, maar niets is minder waar! Het topmodel laat aan de Britse Grazia weten dat ze er geen hoge onderhoudskosten op na houdt. En met een vader als plastisch chirurg zou je denken van wel! Zo knipt ze haar lokken met een keukenschaar en smeert ze kokosolie in haar gezicht en haar.

1. Water en remover

Suki wast haar gezicht voordat ze naar bed gaat als ze er zin in heeft.  Soms doet ze dat alleen maar met water. Ook ligt er oog make-up remover met wat doekjes naast haar bed.

2. Obagi

Suki is een fan van Obagi huidverzorging. ‘’Het droogt de huid uit maar daardoor wordt alles weer strakker en wanneer alles strakker is dan voelt het alsof er niets door je huid kan kruipen’’, aldus Suki.

3. Kokosolie

‘’Ik hou van gekke huidsverzorging in de keuken…Ik ben gek op kokosolie. Dus als ik na een avondje thuiskom stop ik mijn hand in een pot koksolie en smeer het op me gezicht. Ook doe ik ’t in me haar’’.

4. Facial

Suki heeft geluk met een vader die wordt bestempeld als één van Londens meest toonaangevende plastisch chirurgen. Suki gaat elke week langs voor een facial in haar vaders kliniek. lucky girl!

5. Prep Spray

‘’Mijn haar is als plat baby haar nadat ik het heb gewassen, zodat het iets nodig heeft om die ‘day after’ textuur te krijgen. Ik gebruik daarvoor prepspray of droogshampoo uit de drogist.