Nagellak trends 2014

Net zoals we de modetrends van 2014 voor je opsommen, is dat voor make up net zo belangrijk. Tenminste als het om je nagels gaat! Een paar stijlvolle handen en voeten zijn tijdens de feestdagen natuurlijk onmisbaar! Zie hier de vijf nagellak trends van 2014! 

Poedelnaakt

De grootste trend van dit seizoen zijn de ‘nude’ kleurtjes. We zagen ze terug bij de herfst/wintercollectie van de grote merken. Lanvin, Ralph Lauren, Viktor & Rolf en Alexander Wang: ze zijn allemaal fan van de nude-nagellakjes. Leuk voor in de zomer, maar ze kunnen ook erg goed voor in de winter! De naturel kleurtjes zien er erg verzorgd uit en zijn makkelijk aan te brengen. 

Nagellak trends 2014

Glühwein

De kleur bordeauxrood, burgundy en ook wijnrood genoemd past bij de feestdagen! Met deze kleur zit je in de winter helemaal goed. Als je de effen dieprode kleur te saai vindt, dan zijn er ook glittervarianten van. Een lakje met een glanzend effect is natuurlijk wel nét iets leuker met de feestdagen. We hebben deze kleuren onder andere gespot op de catwalk bij de herfst/wintercollectie van Valentino, Zimmermann en Rebecca Taylor. 

Nagellak trends 2014

Sneeuwwitje

Een nagellaktrend die we deze winter langs zien komen is sneeuwwit. Op het eerste gezicht een vreemde kleur, want als je aan winterkleuren denkt, denk je meestal aan donkere, warme kleuren. Maar de kleur wit is vreemd voor op je nagels, toch? Nou niet dus, de kleur zie je steeds vaker. Zo zagen wij deze nagellak bij onder andere Zero + Maria Cornejo en Karen Walker. Als je gaat voor een witte kleur, let dan wel goed op dat je een dekkende hebt, anders kun je laag voor laag blijven lakken. 

Nagellak trends 2014

The Dark Night

De nachten lijken steeds langer te duren, het wordt enorm vroeg donker. Er hangt een grijze sfeer om je heen en de lucht krijgt niet echt kleur. Donkerblauw is de kleur die bij lange nachten past, en deze kleur is dan ook echt een must voor deze winter! Ga voor een navy blue of zelfs nog voor een tintje donkerder. Designer Zac Posen had tijdens zijn herfst/wintershow de nagels van zijn modellen voorzien van een donkerblauw lakje. 

Nagellak trends 2014

Glitter & glamour

Glitters zijn nooit verkeerd en zeker niet in de periode van feestdagen. Ga je voor een ‘losse’ glitter of kies je meer voor de metallic-variant, allebei zijn goed! Wij spotten deze trend bij onder andere Nicole Miller, Tracy Reese en Rebecca Minkoff. Wil je zeker zijn dat je glitternagels matchen bij je jurkje, ga dan voor zwart, goud of zilver. Altijd goed met de winterse feestdagen!

Nagellak trends 2014

Kerst fever

Hangt je kerstoutfit al klaar of moet je er nog een uitkiezen? Of het antwoord nou ja of nee is, over je make-up kun je ook alvast na gaan denken. Stem bijvoorbeeld je nagellak af op je partyoutfit en kies voor een van dé nagellaktrends van deze winter.