Op zoek naar een nieuwe kledingstijl? Neem een personal shopper.

Op zoek naar een nieuwe kledingstijl? Neem een personal shopper! Misschien komt het je bekend voor. Je bent op een punt in je leven aangekomen dat je oude kledingstijl niet meer bij je past. Dan wordt het tijd voor een nieuwe look. Soms kan het fijn zijn om daar wat advies bij te krijgen van een professional. Dan is een personal shopper of stylist voor jou de oplossing.

Stijlprofiel

Heb je een hekel aan winkelen? Dat kan heel frustrerend zijn. Weer in dat pashokje met die strenge verlichting met kledingstukken die niet lekker zitten. Als je geen idee hebt welke kleding jou goed staat is online winkelen moeilijk. Een styliste kan dan het verschil maken. Je vult je maten en lievelingskleuren in op je stijlprofiel en je hoeft alleen maar de doos open te maken die wordt thuisbezorgd. Wedden dat je shoppen dan wel leuk vindt?

Online

Het voordeel van een online personal shopper is dat je nergens aan vastzit. Bij advies in een kledingwinkel voel je je vaak toch verplicht iets te kopen. De verkoopster doet haar best maar heeft niet alle tijd voor je. Er zijn nog meer klanten die haar aandacht nodig hebben. Online heb je die tijdsdruk niet. Je kunt rustig nadenken over het voorstel van de styliste. Toch niet wat je zocht? Dan stuur je het gewoon terug.

Meer merken

Een online styliste heeft de keuze tussen gigantisch veel merken. Zo kan ze naar hartenlust voor jou gaan combineren totdat ze de geschikte outfits voor jou heeft gevonden. Je kunt zelf aangeven wat je budget per kledingstuk is, zo hou je de kosten dus goed binnen de perken. Ook als je niet alles mooi vindt wat er voor je wordt uitgezocht zitten er vast wel een paar items bij waardoor je weer nieuwe stijlidee├źn opdoet.

Speciale gelegenheid

Een personal shopper is prettig in alle omstandigheden. Wanneer je een nieuwe baan hebt en een zakelijke stijl wil gaan ontwikkelen, of wanneer je net moeder bent geworden en een garderobe zoekt die bij jou past bijvoorbeeld. Ook voor een eenmalige gelegenheid kan een stylist wonderen doen. Ceremoniemeester op een bruiloft, of een belangrijk etentje? Door het juiste stijladvies straal jij, en dat is onbetaalbaar!

Toch geen zin in een personal shopper, maar wel in een nieuwe stijl? Kijk eens bij winkels als De Bijenkorf, About You of Suitableshop voor de meest uiteenlopende merken als Superdry, Barbour of Napapijri.