Onthuld: Alexander Wang x H&M

Alexander Wang is de volgende ontwerper die een collectie gaat ontwerpen in samenwerking met H&M.  De Zweedse modeketen heeft het jonge New Yorkse talent weten te strikken voor een guest designer collectie en treedt hiermee in de voetsporen van onder andere Isabel Marant, Karl Lagerfeld en Roberto Cavalli.

Alexander Wang x H&M 

H&M kondigde de samenwerking aan via Instagram met een aantal korte filmpjes en foto’s. Maar ook Wang- die het creatief brein is achter Balenciaga- onthulde de samenwerking via Instagram. Wang staat bekend om zijn urban street stijl, een stijl die we dus ook kunnen verwachten in de collectie voor H&M. De collectie zal bestaan uit zowel heren-als dameskleding, maar ook accessoires zullen niet ontbreken in de collectie.

Alexander Wang over de samenwerking

“Ik ben vereerd om deel uit te maken van de H&M designer samenwerking”, zegt Wang eerder vandaag. “Het werken met hun team is een spannend en leuk proces. Ze zijn erg open voor het verleggen van grenzen en om een platform voor creativiteit neer te zetten. Dit zal een geweldige manier zijn voor een breder publiek om het merk en de lifestyle van het label Alexander Wang te ervaren. 

250 winkels op 6 november

Op 6 November zal de collectie gelanceerd worden in 250 winkels van H&M wereldwijd en online. Begin dus maar alvast met sparen, want met Wang aan het hoofd beloofd ’t wat!