Beauty budget tips van Victoria’s Secret Angels

De meest besproken fashion show van het jaar werd onlangs gehouden in Londen. We hebben het natuurlijk over de Victoria’s Secret Fashion Show van 2014! De Angels straalde weer van top tot teen en dat met dank aan de visagisten en de stylistes natuurlijk. Maar misschien ook wel een beetje te danken aan zichzelf, want ook Adriana, Candice en Behati verzorgen zichzelf in het dagelijks leven erg goed én dat met items die je gewoon kunt kopen bij de drogist! Hieronder een lijstje van hun favoriete budget producten!

Karlie Kloss en Vaseline

Karlie Kloss gaat altijd wel even naar Boots als ze in de UK is. Het is een van haar favoriete winkels om even naar toe te gaan voordat ze weer terug naar huis gaat. Ze koopt dan vaak Vaseline voor haar lippen, maar is ook handig voor haar droge huid!

Joan Smalls en L’Oréal

Het favoriete product van Angel Joan Smalls is conditioner. Met haar haardos heeft ze natuurlijk veel verzorging nodig, na alle stijltangen, krultangen en föhns, zal haar haar wel een maskertje nodig hebben! Ze heeft het liefst de conditioners die je gewoon in je haar kan doen en er de rest van de dag in kan laten zitten!

Lily Aldridge en Burt’s Bee

Na een fotoshoot of show zit je natuurlijk vol make-up en daarom is het erg handig om goede make-updoekjes te hebben. De favoriet van Lily Aldridge zijn Burt’s Bees makeup wipes. Deze doekjes ruiken lekker en zijn makkelijk mee te nemen in je tas!

Candice Swanepoel en Palmer’s

Net als Karlie Kloss vindt Candice Swanepoel het ook erg belangrijk dat haar lippen goed verzorgd zijn. Haar favoriet is Palmer’s cocoa butter lip balm. Goed voor de lippen en kan ook op de huid gesmeerd worden.

Adriana Lima en Argan olie

Adriana Lima is fan van natuurlijke olie! Handig, want die olie kun je gebruiken voor zowel je gezicht, haar als heel je gezicht. Adriana heeft daarom ook altijd een ‘argan oil’ bij zich!

Behati Prinsloo en Burt’s Bee

Burt’s Bee is beroemd onder de Angels. Ook Behati Prinsloo is fan van het merk! Zij koopt graag de lippenbalsem, want deze is perfect voor droge lippen door de vette bijenwas en 100% natuurlijk!

Tekst Karlijn van Mil