Perfect te combineren: slavenarmbanden

Een slavenarmband is een simpele, gladde armband die al wordt gedragen sinds de Romeinse tijd. Het leuke is dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei soorten, uitvoeringen en maten. Bekend zijn vooral de bronzen, gouden en zilveren slavenarmbanden, maar er bestaan ook modellen van zeer diverse andere materialen. Door de grote diversiteit is dit type armband te dragen op veel momenten en bij veel verschillende outfits. Naast casual kan je een slavenarmband ook perfect dragen naar je werk.

Combineren met slavenarmbanden

Het leuke van slavenarmbanden is dat je ze zo goed kan combineren met andere accessoires. Dit komt omdat de armbanden over het algemeen simpel en minimalistisch zijn. Zo kan je ze makkelijk combineren met andere armbandjes. Maar ook met een horloge staat een slavenarmband erg goed. Wil je het eenvoudiger houden? Slavenarmbanden maken je outfit ook helemaal af door hem gewoon los te dragen. Kies hier het perfecte model uit de enorme diversiteit aan slavenarmbanden die er zijn.

Gouden slavenarmbanden

Wil je echt een chique uitstraling? Dan zijn gouden slavenarmbanden echt wat voor jou. Hiermee kan je echt een statement maken door de luxe look en feel. Koop een eenvoudige gouden versie, of ga juist voor een met steentjes erin om echt te shinen. Ben niet bang om zo’n uitbundige slavenarmband te combineren met andere accessoires. Zo kan jij jouw look helemaal afmaken!

Bestel de juiste maat

Meet van tevoren wel op welke maat armband je nodig hebt. Vooral met een slavenarmband is dit belangrijk omdat deze niet te verstellen is. Met met een meetlint de omtrek van je pols op en tel daar een paar centimeter bij op. Houd jouw polsomtrek plus een centimeter of 2 aan voor een gemiddelde pasvorm. Je kan natuurlijk ook een armbandje opmeten die lekker zit. Zo ben je er zeker van dat jouw armband goed past en niet irriteert.