Ontdek waarom deze zonnebril al 50 jaar populair is

De Persol 714-serie is al meer dan 50 jaar populair onder modellen en filmsterren zoals Ryan Gosling en Zac Efron. Het is ook wel duidelijk waarom: hij is te krijgen in veel verschillende kleurencombinaties én je kan hem opvouwen.

Recent kwam ik hem tegen op Pinterest en heb ik hem zelf ook besteld bij Zonnebrilcenter.nl. Niet voor niets, want zoals je hieronder kan zien is deze Persol zonnebril enorm populair onder mannen en vrouwen.

Elle Fanning, Ryan Gosling en Zac Efron dragen hem ook
Jay-Z
Ana Beatriz Barros

Opvouwbaar en superlicht

Het handige aan de Persol 714-serie is dat je hem helemaal kan opvouwen! Zo kan je hem klein maken en makkelijk opbergen. Ingevouwen kan je hem voorzichtig in je broekzak of tas stoppen bijvoorbeeld, wel oppassen dat je de zonnebril niet beschadigd ;). Natuurlijk kan je hem ook opbergen in de bijgeleverde case. Ben je net zo enthousiast als ik geworden? Bestel hem dan ook bij Zonnebrilcenter.nl en shine deze zomer (en winter).

Had ik al gezegd dat hij superlicht is door het gebruik van lichte materialen? Ook zit er geen nikkel in zodat mensen met een allergie hiervoor geen allergische reactie krijgen.

Een echte klassieker

De Persol 714-serie is een echte klassieker, je kent hem misschien van Steve McQueen, een filmster die hem tientallen jaren geleden vaak droeg. Een zonnebril die al zo lang mee gaat in de fashion wereld is vrij zeldzaam. Het mooie is dus dat je de garantie hebt dat deze nog wel een tijdje in de mode blijft.

Persol reclame met Steve McQueen

Ik ben super blij met deze zonnebril en gebruik hem echt iedere dag. Het is mijn eerste opvouwbare zonnebril en ik denk niet dat ik snel nog iets anders wil. Ben jij ook zo enthousiast geworden? Bestel hem dan snel, hij is namelijk in de uitverkoop bij Coolblue.

Bron hoofdfoto: https://www.pinterest.com/pin/107242034847188765/

Advertisement