Shoppen: Turtleneck tops en colletjes

Een echte must voor de winter is natuurlijk de turtleneck, in ons land in de modemond beter bekend als de coltrui of top met col. Dit seizoen kun je het zo gek niet bedenken of je vind in elke collectie wel een paar leuke turtleneck tops. Van designer brands tot highstreet: een key item op je shopping list!

De turtleneck

Vergeet oubollige en ongevormde grijze muis taferelen bij het denken aan de coltrui. Dit seizoen zijn ze aangesloten, gemaakt van een luxe stofje of voorzien van een hysterische print en/of leuke steentjes en studs. We kunnen Kim K natuurlijk niet vergeten die de col weer populair maakte. De reality-ster wist de turtleneck weer op de kaart te zetten in de vorm van jurkjes en tops. En daar zijn wij natuurlijk super blij mee!

Turtleneck tops en colletjes. Alles over coltruien, tops met een col, een stijlvolle turtleneck en mooie colletjes. Shop deze fashion musthave nu.

H&M Studio A/W 2015 colletie: col truitjes met steentjes en prints

Shoppen

Gelukkig hoef je diep in de buidel te tasten voor een leuk colletje. Online shop je namelijk stijlvolle colletjes voor een leuk prijsje. Deze tops zijn verkrijgbaar in het rood, zwart, taupe, beige en grijs. Voor slechts 29,95 euro inclusief verzendkosten ben jij de eigenaar van deze musthave. Deze turtlenecks zijn gemaakt van een mooi rib materiaal en heel belangrijk prikken niet!

Turtleneck tops en colletjes. Alles over coltruien, tops met een col, een stijlvolle turtleneck en mooie colletjes. Shop deze fashion musthave nu.

Stijl tips

Benieuwd hoe je een colletje nou moet combineren? Heel simpel! Een kokerrok, jeans en leren broek gaan heel goed samen met een mooie turtleneck. Stijl van met een statement ketting en een paar boots als je gaat stappen. Op kantoor kun je een colletje stoppen in je kokerrok, combineer met pumps.