Louis Vuitton Parnassea collectie 2014


We zitten nog midden in de winter, maar het is nooit te vroeg om alvast te denken aan de lente en alle geweldige collecties die eraan gaan komen. Helemaal omdat er in de wintermaanden vaak al geweldig nieuws naar buiten  komt over collecties voor het voorjaar. Zo komt Louis Vuitton met de Parnassea SS 2014 Collectie.

Naar Parijs

De Parnassea collectie van Louis Vuitton is zeer opvallend en perfect voor de lente en zomer van 2014. Je hoeft eigenlijk niet verder te zoeken en alleen naar de Louis Vuitton winkel te rennen. En als je het helemaal goed wilt doen rij je even naar de Champs Elysee in Parijs om een exemplar te kopen in de fenomenale winkel van het merk. Want daar hebben ze alle kleuren voor je klaar staan.

De Parnassea collectie in het kort

De Parnassea collectie laat zich kenmerken door eenvoud. Daar heeft het modehuis haar best op gedaan. Niet te veel details en franjes. Nee,………strakke lijnen. En jawel het belangrijkste kenmerk de kleuren. De collectie van 2014 laat zich kenmerken door pastelkleuren. We kunnen maar tot één conclusie komen, pastel perfectie!

De perfecte tas

De Parnassea collectie is perfect voor een zondagse lente wandeling in het Vondelpark. Lekker slenteren en genieten van het zwakke lentezonnetje. De pastelkleuren zullen geweldig uitkomen. Combineer deze tas met een frisse lentelook en je zult zien dat iedere dag een prachtige lentedag wordt.

We hebben de collectie voor je op een rijtje gezet.