Sneakpeak op de nieuwe sneakers

Het is niet vreemd dat veel mensen fan zijn van sneakers. Wat vooral belangrijk is bij deze schoenen, is het comfort. Er zijn echter veel verschillende merken, modellen en ook nog eens kleuren. Het is dus niet gemakkelijk om je keus te maken, maar bij Omoda zul je in ieder geval jouw perfecte paar vinden.

Trends voor sneakers 

Er zijn een aantal merken die je zeker veel terug gaat zien de komende tijd. De eerste is het merk New Balance. Deze sneakers zijn verkrijgbaar in zowel een laag als hoog model, hoewel het lage model populairder is. Kenmerkend aan dit merk is de N op de schoenen. Ze bieden genoeg steun en zijn daarom ook te gebruiken om mee te wandelen.

Converse

Het tweede merk is Converse. Wie kent het niet? De All Stars zijn al jarenlang bekend en populair en wederom zijn ze weer geweldig voor komend seizoen. Verkrijgbaar in een hoog en laag model en ze passen dan ook echt overal bij. Het maakt niet uit of je een jurkje, skinny jeans of rokje draagt. Net als bij het merk New Balance zijn ze gemaakt voor man en vrouw en zijn ze ook voor kinderen verkrijgbaar. 

Vans

Ten slotte zijn er nog Vans. Ook deze zijn ongekend populair en te verkrijgen in allerlei kleuren en printjes. Ze zijn er met een dunne of dikke zool en het is maar net waar jij je voorkeur aan geeft. Er zijn dus genoeg schoenen om uit te kiezen die te dragen zijn in ieder seizoen!