De Kimye bruiloft en de vele foto’s op Instagram!

Heb je ook je uitnodiging in de brievenbus gemist voor hét event van het jaar? Gelukkig hoeven we dankzij Instagram niets te missen van de wedding van Kim Kardashian en Kanye West!  Bij elke stap die we nemen hoeven we dankzij de accounts van onder andere Kim, Kylie, Kendall en moeder Kris niets te missen van alle pre-wedding perikelen. Als getuige zitten we op de frontrow voor hét spektakel van 2014.

Instaglam

Oh nee, dankzij het medium Instagram wordt de wereld getrakteerd op een inzicht in het extravagante gebeuren dat momenteel volop gaande is in Parijs. De stad van de liefde mag nog even genieten van hét koppel van ’t jaar voordat ze hun spullen pakken en de reis voortzetten naar Florence voor de ceremonie van vandaag. Zoals altijd, brengen we je alle updates as we speak.

Versailles

Gisteren vond in –doe maar normaal- paleis Versailles een Kim en Kanye feestje plaats met een strikt aantal genodigden. Via de Insta-accounts van @krisjenner, president van Valentino Giancarlo Giammetti aka @privategg, Kim’s veelsbesproken vriendin @rachel_roy en natuurlijk @kimkardashian kunnen we meegenieten van alle magie die plaatsvond in het prachtige paleis.