H&M herfst winter 2014 collectie

Na New York, Milaan en Londen is het de beurt aan Parijs. De stad van de liefde wordt omgebouwd tot de Paris Fashion Week en de straten veranderen in catwalks waar fashionista’s poseren voor de streetstyle fotografen. Merken als Lanvin en Balmain hebben inmiddels de nieuwe herfst winter collectie getoond, maar ook highstreet keten H&M is dit jaar opnieuw van de partij.

H&M 2014

De Zweedse modeketen showt de nieuwe collectie voor aankomend winterseizoen en we moeten zeggen er zaten heel wat musthaves bij waar we nu al onze zinnen op hebben gezet! De collectie geïnspireerd op de model off duty stijl was een regelrechte modehit. Een mix tussen bohemien, rock ’n roll en sporty dat is wat we kunnen verwachten aankomend najaar. Een beetje van Kate Moss uit de jaren ’90 en een klein beetje tomboy. Kortom, een verrassende collectie van de keten. Onder de naam H&M Studio werd de collectie geshowd en de keten heeft besloten dat dit een vaste prik wordt op de Fashion Week in Parijs.

De A-list

Tout modeland en celebland was aanwezig gedurende de H&M show, maar ook op de catwalk showden de creme de la creme onder de modellen de nieuwste it-items. Onder andere Joan Smalls, Izabel Goulart en Mariacarla Boscon maakten zich backstage klaar bij H&M. Op de frow spotten we onder andere A-listers als  Jessica Alba, Solange Knowles en Miranda Kerr. Een spectaculaire avond dus die je niet mocht missen!

Video

Benieuwd? Bekijk hieronder de video van de gehele catwalk show van H&M.