Stylish thuis vertoeven in loungewear met een sporty knipoog

vrouw in een hoodie

We zijn nog steeds niet gevrijwaard van het fenomeen lockdown, want helaas houdt het coronavirus ons nog steeds in z’n greep. Zowel qua werk als qua vrije tijd brengen we onze dagen voornamelijk thuis door. Herken jij jezelf in deze tendens? Dan behoor jij waarschijnlijk ook tot de groep werkenden die er thuis het beste van probeert te maken, door een comfortabele werkplek te creëren en er in de weekende een gezellige boel van te maken met gamen en binge-watchen. Je haalt ongetwijfeld van alles uit de kast om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken, zoals lekker eten en drinken. Er is nog iets waarmee je alle tijd thuis stukken sneller kunt laten gaan, namelijk soepelvallende kleding die geen afbreuk doet aan een verzorgde uitstraling.

Heb jij in jouw garderobe ook een plank vrij voor hippe kleding waar je zowel in kunt werken als loungen? Lees dan vooral verder en ontdek hoe je met de high-end streetwear van een razendpopulaire lifestyle brand kunt thuiswerken en bankhangen zonder er slonzig bij te lopen.

Tweede huid

We ontdekten bij Fashionjunks de kleding van The Star Lifestyle Brand, in onze zoektocht naar comfy kleding waarmee je je ook buiten je thuiskantoor met een gerust hart kunt vertonen. Na de oprichting van het eigentijdse label in 2015, is het in korte tijd wereldberoemd geworden onder bekende dj’s, artiesten uit binnen- en buitenland en voetballers. De lifestyle brand wordt ontworpen door jonge ambitieuze professionals waaronder profsporters, modeontwerpers, entertainers en ondernemers die allemaal een gepassioneerde bijdrage leveren aan innovatieve designs. Er worden fijne stoffen gebruikt bij het produceren van de kleding, die veelal een mix zijn van katoen en polyester. Hiermee bewijst het fashionmerk dat stijl en comfort twee werelden zijn die goed samengaan. Dat merk jij als eagere thuiswerker onder meer aan de zachte ‘feel’ van de materialen die als een tweede huid aanvoelen.

Hippe loungewear

Grote kans dat jij jezelf al helemaal ziet werken en relaxen in een outfit die prima kan doorgaan voor loungewear met een sporty knipoog. Een van de items van het iconische kledingmerk zetten we graag nog even extra voor je in de spotlights. Het trainingspak is weer helemaal terug van weggeweest en is compleet ontdaan van zijn camping-reputatie. Trainingspakken staan tegenwoordig ook goed bekend als tracksuits en zijn samen te stellen door een hooded track jacket of een pull-over track sweater te combineren met een slim-fit tracksuit pants. Het mooie aan een tracksuit is dat die een slim-fit pasvorm heeft, waardoor je er toch gekleed mee voor de dag komt. Mogen we straks weer lekker naar buiten om de hele wereld te veroveren?

Draag je tracksuit dan in combinatie met een even iconische AB-pet. Je kunt dit modeseizoen een cap kopen die perfect matcht met je kleding, in een statement kleur als black, grey, maroon of sky blue. Met een coole truckerpet behoort een bad hair day dus ook voorgoed tot de verleden tijd. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen, of je nu thuiswerkt of niet.