Tips om een feestelijke outfit te realiseren

feestkleding

Hoewel er in deze tijden weinig mogelijkheden zijn om een feestje bij te wonen, is het altijd belangrijk om na te denken over je outfit als je de deur uit gaat. Bij een zakelijke bijeenkomst is het bijvoorbeeld aan te raden om een net pak of een mooie jurk te dragen, terwijl er op een informele ontmoeting minder strikte en ongeschreven regels gelden. Echter, wat besluit je in dat geval aan te doen? Hieronder volgen tips om een feestelijke look te realiseren.

  1. Kies voor mooi en comfortabel

Op een feest zoals een gala wordt er verwacht dat er chique kleding gedragen wordt. Zo paraderen mannen in mooie pakken en flaneren vrouwen in lange, glinsterende jurken. Ook kiezen veel vrouwen ervoor om hakken te dragen, waar mannen besluiten om leren puntschoenen te dragen. Zoals het spreekwoord ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ echter doet vermoeden, kies je hiermee niet voor comfort. Probeer daarom een look te creëren, die het mogelijk maakt om de avond zonder zere hielen door te komen. Trek bijvoorbeeld mooie hakken aan, maar kies niet de hoogste pumps uit of ga voor een lange jurk, maar niet één die eigenlijk net te strak blijkt te zijn.

  1. Geef je ogen een andere kleur

De sierraden die je draagt naar een feestje stem je over het algemeen af op de kleur van je ogen. Echter, wat als je het nu eens omdraait en de kleur van je ogen afstemt op je sierraden? Kleurlenzen bieden de mogelijkheid om de kleur van jouw iris tijdelijk om te toveren in de kleur die jij wenst. Bovendien maakt het niet uit welke kleur ogen jij hebt, want kleurlenzen bestaan in diverse soorten waardoor er van alles mogelijk is. Zou jij het liefst altijd een andere oogkleur willen hebben? Kies dan voor gekleurde maandlenzen en geniet langdurig van een nieuwe look.