3 tips voor een mooi telefoonhoesje (dat ook goed beschermd)

Heb je net een nieuwe Samsung Galaxy S8, iPhone 8, of andere dure smartphone, laat je hem vallen en is je scherm kapot 🙁 Daarom wil je natuurlijk graag een telefoonhoesje dat je smartphone beschermd, maar er ook mooi uitziet. Natuurlijk heb je hoesjes in alle soorten en maten, maar wat als je een origineel en mooi telefoonhoesje wilt dat ook nog eens goed beschermd? Let op de volgende 3 punten en het kan bijna niet verkeerd gaan!

1 Strak om je telefoon

Ten eerste is het belangrijk dat jouw cover goed om je telefoon past. Dus dat het hoesje niet te los zit waardoor je telefoon er uit kan vallen bijvoorbeeld. Ook heb je weleens dat telefoonhoejes na verloop van tijd een beetje los gaan zitten of dat ze gaan uitlubberen. Naast dat ze dan minder goed beschermen ziet het er ook niet mooi uit! Een passend en slank hoesje zorgt er daarnaast voor dat je telefoon er clean uit blijft zien, zie de volgende tip.

2 Stevig, maar niet te groot

Voor de bescherming is het belangrijk dat je een stevig telefoonhoesje uitkiest, maar het oog wilt natuurlijk ook wat. Ga daarom niet voor een al te groot en dik hoesje, je mooie dure Galaxy S8 of iPhone 8 verliest dan snel aan charme. Daarnaast past je telefoon door een mooi slank hoesje gemakkelijk in een (jas)zak of tasje tijdens het uitgaan.

3 Materiaal van het telefoonhoesje

Qua materiaal heb je een enorme keuze zoals leer, plastic, rubber en hout. Ieder materiaal heeft zo zijn voordelen en nadelen. Zo zien leer en hout er vaak wat netter uit, maar kan dit minder goed tegen vocht. Plastic en rubber daarentegen kunnen weer erg goed tegen vocht, maar kunnen er goedkoop uitzien als je niet oppast. Doe op Pinterest vast wat inspiratie op! Wat ook leuk is, zijn de doorzichtige hoesjes. Deze beschermen je telefoon maar toch kan je de achterkant van je telefoon gewoon nog zien.

Let bij het kopen van een fashionable telefoonhoesje ook op of deze niet te glad is. Anti-slip is geen overbodige luxe, want dat iemand zijn telefoon uit zijn hand laat glippen komt helaas vaker voor dan je denkt.

Bonus tip #1: ga je online shoppen? Check dan of de webwinkel een kortingscode of aanbieding heeft, wellicht valt er nog wat te besparen! Ook op een iPhone 8 kan je al besparen met een kortingssite.

Bonus tip #2: naast een cover is een screenprotector wellicht ook geen overbodige luxe 😉