Trendy hoesjes voor je smartphone

trendy telefoonhoesje

Kies voor duurzaam, kies voor sim only

Wil jij meegaan met de trends van dit jaar, dan horen daar natuurlijk ook de telefoonhoesjes bij. Dit betekent overigens niet dat je ook direct een nieuwe smartphone aan moet schaffen, zeker niet als die van jou nog helemaal goed is. Loopt je abonnement echter af, dan kun je daar wel voor kiezen. Echter, een beter en meer duurzame optie is dan een Sim Only abonnement. Hierbij behoud je de smartphone die je nu hebt, en betaal je dus allen voor de simkaart. Hierdoor bespaar je veel geld want je hoeft niet maandelijks je telefoon af te betalen, maar het is ook nog eens goed voor het milieu. Bekijk bijvoorbeeld deze sim only opties eens: Voor welke optie je ook gaat, wil je met de trends meelopen, dan doe je er goed aan verschillende hoesjes aan te schaffen.

Hoesjes met portemonneefunctie

Een telefoonhoesje moet bij voorkeur mooi zijn, maar het is daarnaast ook belangrijk dat hij voldoet aan jouw wensen. Veel vrouwen vinden het dan ook fijn wanneer een hoesje ook direct een portemonnee kan zijn. Op deze manier is hij erg multifunctioneel want je kan er een aantal pasjes in kwijt, maar ook briefgeld en in sommige gevallen zelfs kleingeld. Daarnaast zijn zulke hoesjes vaak van duurzaam materiaal gemaakt, wat natuurlijk weer goed is voor het milieu!

Toch zit er aan deze fashion trend ook wel een negatief punt, namelijk dat hij vrij groot is. Wil je dus een hoesje dat je telefoon niet twee keer zo breed maakt, dan is deze niet voor jou. Doordat het een hoesje en portemonnee in één is, is het logisch dat hij wat groter is. Naarmate je er meer spullen in bewaard, zal hij ook nog iets dikker worden. Houd hier dus ook zeker rekening mee.

Iets minder dik

Wil je wel graag een hoesje die jouw smartphone volledig beschermd, maar dan iets minder dik? Dan kun je ook kiezen voor een hoesje zonder ‘portemonneefunctie’. Dit soort hoesjes sluiten meestal door middel van een magneet aan de voorkant, wat er handig is, en heeft aan de binnenkant vaak beperkte ruimte voor een paar passen en eventueel wat briefgeld.

Een groot voordeel aan deze hoesjes is dat ze vrijwel altijd gevouwen kunnen worden, waardoor je jouw telefoon in de breedte rechtop kunt zetten om bijvoorbeeld te Netflixen of een spelletje te doen. Daarnaast komen deze telefoonhoesjes in ontzettend veel verschillende kleuren, materialen en patronen, zodat er altijd wel eentje te vinden is die perfect past bij jouw favoriete outfit.

Alleen voor de achterkant

Er zijn ook hoesjes te vinden die alleen de achterkant van je smartphone beschermen. Wanneer je dit doet zou je ervoor moeten zorgen dat je een goede screenprotector hebt voor je telefoon, om te voorkomen dat je beeldscherm niet barst tijdens een val. Op het gebied van fashion zijn deze hoesjes natuurlijk wel ideaal, want je kunt ze met van alles erop en eraan bestellen. Wil je een foto van je kat? Je vriend? Je favoriete band of eten? Het is allemaal mogelijk. Wat je daarnaast ook ziet is dat mensen pop-its plaatsen op deze hoesjes, zodat ze hun telefoon beter vast kunnen houden.