Trends voorjaar 2014: Rok over broek

Ben jij klaar voor deze trend? Rokken over de broek? Kim Kardashian werd al gespot met haar creatie hiervan, maar of dit gaat aanslaan bij de rest is nog maar de vraag…

Rok over broek

Ontwerpers introduceerden de rok-over-broek trend een paar seizoenen geleden al, maar het is nu pas dat een aantal stijliconen waaronder bloggers en celebs deze trend durven te presenteren als een van de sleutel looks voor deze lente. De rok over broek look is afkomstig uit de jaren ’90 en de laag- over- laag trend lijkt dit voorjaar terug te keren. Bloggers als Leandra Medine van The Man Repeller  en Susie Lau van Style Bubble werden al gespot met de rok over broek trend. Zo staat Leandra bekend om haar liefde voor laagjes en rockte Susie een denim-chiffon brouwsel tijdens de Couture Fashion Week.

Do of don’t?

Ga je voor of-of en niet en-en? De keus is aan jou, maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat je deze trend iets teveel van het goede vind. Op straat spotte we een aantal fashionista’s die de jurk over broek moeiteloos dragen. De vraag is alleen of deze trend echt een rage wordt en net zo populair wordt als in de jaren 90.