Trends winter 2015: Trės chic op de piste

Eerder schreven we al een artikel over fashionable wintersport collecties over what to wear en what not to wear. Maar ga je nog op skivakantie of een andere winter wonderland bestemming en heb je geen idee wat je moet dragen, bekijk dan even onze trės chic ski styleguide!

Monster mode

Een goede broek en jas zijn natuurlijk een must als je gaat skiën. Wij zijn erg fan van de Fendi ski-jassen met de ogen erop. Kies voor een zwart/grijze of juist voor de rode en combineer het met een mooie zwarte ski-broek van bijvoorbeeld KJUS.

Minnie mouse

Naast het dragen van die skihelm is het natuurlijk ook leuk om af en toe eens een muts te dragen. Een populaire die je veel bij fashionista’s en bloggers ziet, zijn deze! Het is een simpele zwarte gebreide muts met twee pompommetjes op je hoofd, waardoor je een beetje op Minnie Mouse lijkt, lief! Eugenia Kim – €150.

Shinny Sun

Iets wat niet mag ontbreken tijdens het skiën is een zonnebril! Want de zon schijnt heerlijk op je bolletje en je wordt misschien wel bruin van het skiën, fijn want die bleke kleur van de winter vinden we maar niks! Je kunt gaan voor een zonnebril van bijvoorbeeld Rayban, maar je kunt ook kiezen voor een goede skibril!

Oh, heb je nog geen ski’s en wil je echt de chicste zijn op de piste, ga dan voor prachtige Chanel ski’s. Ze kosten wel tussen de 2000 en 4000 dollar dus zo’n 1660 en 3320 euro. Mis je ook nog een paar snowboots? Kijk voor inspiratie even hier

Tekst Karlijn van Mil