Sporttrend: insane workout

Iedereen die zich schandalig heeft zitten volstoppen met oliebollen en niet van de champagne kon afblijven, opgelet! Er is een nieuwe soort workout op de markt gekomen die zo heftig schijnt te zijn dat zelfs ervaren topsporters het er zwaar mee hebben. Waar je deze insane workout kunt doen? In de luxe sportschool Tone House in New York City. De sportschool staat bekend als heftigste van de stad en degene met de aller zwaarste workouts.

Heftig hoor

Hoe die nieuwe insane workout eruitziet? Houd je vast! De sportschool is erg donker en de muren zijn zwart. Daaraan hangen katrollen, enorm zware gewichten en kettingen en op de achtergrond dreunt harde, zware, enge muziek uit de speakers. De marteling begint doordat je door de zaal moet sprinten op handen en voeten. Niet charmant maar het schijnt enorm goed te zijn! Vervolgens krijgen de deelnemers een harnas van maar liefst 36 kilo aangetrokken en ook nu moeten ze sprinten. Vervolgens moeten de deelnemers gaan squaten en doen ze lunges terwijl ze een zware zandzak om hun middel hebben. Klinkt als een hel toch? Het is nog niet afgelopen! De les wordt voortgezet met push-ups en verschillende buikspieroefeningen.

Modellen

Ook de modewereld begint door te krijgen dat deze hele zware workout wel erg goed voor je is. Model Gracie Carvalho (liep onder andere voor Victoria’s Secrets) liet op Twitter weten: ‘’Bedankt voor de beste en zwaarste workout ooit!’’.

Nederland

Na Ballet Beautiful, zijn we benieuwd of deze insane workout straks ook overwaait naar Nederland. Interested anyone?

Tekst Max Herlings