Rosie Huntington-Whiteley en Freja gaan voor korte bob

Niet een maar liefst twee topmodellen zijn te bewonderen met een hele andere look. Het gaat om de Deense Freja Beha Erichsen en de Engelse Rosie Huntington-Whiteley. Beide hebben gekozen voor een ander kapsel en we moeten zeggen, het staat de dames goed!

Bobje

De altijd sexy Rosie ging van kort naar lang. Het topmodel ruilde haar lange, blonde en wilde lokken om voor een ruig geknipte bob. Ook de kleur is anders: ze ging van blond naar donkerblond. Chique, vrouwelijk en het staat haar erg goed. Of ze haar haren afgeknipt heeft voor een nieuwe filmrol of modellenklus weten we niet maar het wordt tijd dat Rosie terugkomt in 2015, met dit kapsel gaat dat zeker lukken!

Rosie Huntington-Whiteley en Freja gaan voor korte bob. Een ander haarkapsel dachten topmodellen Rosie Huntington-Whiteley en Freja: een korte haircut/ ruige bob.

Kort koppie

Het lijkt alsof het Deense topmodel haar lange, donkere haar vaarwel heeft gezegd en gekozen heeft voor een kort en blond kapsel. Op de cover van de nieuwe Turkse Vogue is Freja te bewonderen met haar nieuwe kapsel. Is het een pruik of is het haar echte haar? Wij weten het niet maar het staat haar wel! 

Tekst Max Herlings