Trendy kapsels voor de feestdagen

Kerst staat voor de deur, net als Oud & Nieuw en dat betekent een nieuwe outfit(s), lekker eten én een leuk kapsel. Bij die perfecte partyoutfit hoort natuurlijk ook de perfecte hairdo. Tegenwoordig kun je kiezen uit tal van trendy kapsels en de keus is eindeloos. Je kunt gaan voor een roaring twenties stijl á la The Great Gatsby, een big hair  look á la de sixties óf lekker 2014 going 2015! Inspo opdoen? Kies dan voor een van deze drie kapsels voor de feestdagen. Geheel volgens de laatste haartrends, easy to do en gegarandeerd succes!

Beachy waves 

Dat golven alleen zijn toegestaan in de zomer is een fabeltje. Ook aan het kerstdiner kun je gaan voor golvende beach waves! Door de subtiele slag in je haar lijkt je net op de Kleine Zeemeermin. Draai je haren in een losse krul, haal je handen door je haren zodat je krullen minder worden. Spuit haarspray (zoals Osis) in je haren wanneer je krullen op de gewenste manier zitten. Wil je meer krullen? Was je haren, doe er een goede mousse in en vlecht je haren in kleine vlechtjes. Laten drogen en eruit halen als het helemaal opgedroogd is. Duurt het te lang? Dan kun je er ook even met de föhn overheen gaan. Deze mermaidlook is onder andere gespot bij Giorgio Armani. 

Strakke paardenstaart

Heb je je haar liever vast? Kies dan voor een strakke paardenstaart. Je scheiding kan in het midden, maar je kunt het ook gaan voor een zijscheiding. Wij zijn fan van de midden scheiding á la Kim Kardashian, hierdoor komt je gezicht namelijk erg goed uit. Kam je haren strak naar achter en bindt het vast met een feestelijk elastiekje. Je kunt voor een lage of hoge paardenstaart gaan, wat jij wilt! Wat het net even iets leuker maakt is om een pluk haar om je elastiekje heen te draaien. Onder andere gespot op de herfst/winter catwalk van Kenzo. 

De wet bun

Heb je geen zin om veel moeite te doen voor je kapsel? Kies dan voor een easy look, zoals deze wetlookbun. We hebben dit kapsel gezien bij Lanvin en Roberto Cavalli. Vind je deze –just got out of the shower- look niks? Ga dan voor een gewone slordige knot. Ook erg leuk en het staat lekker nonchalant. Haal al je haren bij elkaar en draai er een knot van. Er bestaan speciale ‘wetlook’ producten zoals gel om je die natte hairdo te creëren.

Foto: unsplash.com