Olivia Wilde nieuwe gezicht H&M Conscious lijn

Oliva Wilde is het nieuwe gezicht van de H&M Conscious Exclusive-collectie. Dat de Zweedse modeketen heeft gekozen voor de actrice is geen verrassing. Ze is namelijk een grote voorstander van duurzaamheid en groen leven, iets dat precies aansluit bij de Conscious collectie van H&M!

Fair fashion

H&M lanceert elk jaar een speciale Conscious Collectie, en zelfs ook een Exclusive lijn. De kledingstukken zijn altijd gemaakt van biologische stoffen zoals natuurlijk zijde, katoen, linnen, Tencel, gerecycled polyester en biologisch leer: erg goed voor het milieu dus. Olivia Wilde is in de H&M collectie te bewonderen in rode loper-waardige items, iets waar de Conscious Exclusive Collection om bekend staat. 

Collectie

De nieuwe collectie zal bestaan uit veel jurken die het prachtige lijf van Olivia Wilde omhelzen. Afrika, Azië en Indiase invloeden spelen in deze collectie een belangrijke rol. Zo zien we veel handgeschilderde prints die speciaal voor de collectie zijn ontworpen. “Duurzaamheid is een van mijn grootste passies. Ik ben trots dat ik het gezicht ben van H&M Conscious Exclusive”, aldus Olivia Wilde.

Olivia Wilde nieuwe gezicht H&M Conscious lijn 2015. Te koop vanaf april 2015 in de H&M winkels. Olivia Wilde nieuwe gezicht H&M Conscious lijn.

Foto’s H&M/ Twitter

Green babes

Olivia Wilde treedt hiermee in de voetsporen van Amber Valletta (2014) en Vanessa Paradis (2013). De collectie van Vanessa was erg tropisch, met groene kleuren en bloemenprints, terwijl de collectie van Amber Valletta erg chique was met lichte kleuren.

April 2015 

De nieuwe collectie zal vanaf april 2015 in zowel de winkels als online te koop zijn. 

Tekst Karlijn van Mil