Wannahave: Bloemenkrans voor je haar

Na hoeden is er een nieuw accessoire voor in het haar. We hebben het natuurlijk over de bloemenkrans! Een echte wannahave voor de zomer van 2014. Perfect voor een bohemien look of tijdens een festival!

Blooming is booming!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een bloemenkrans te maken van verse bloemen, maar gelukkig denkt de mode met je mee en kun je deze nu kant en klaar kopen. Weliswaar niet van echte rozen, zonnebloemen of madeliefjes, maar de kans op beestjes en jeuk in ’t haar worden aanzienlijk verkleind. Bij Asos en River Island kun je de bloemenkrans goed kopen. Kies uit verschillende designs en kleuren. Roze, een mix van verschillende bloemen of lekker oversized in alle kleuren van de regenboog. De bloemenkrans is hot, maar je moet er wel een typje voor zijn.

Ook de celebs zijn dol op een bloemenkrans voor in het haar. Onder andere Alexa Chung en Lana del Rey zijn hiermee gespot (zie foto)

La bohème

Draag de bloemenkrans in combinatie met je haar los voor een zomerse hippie-look. Draag met een maxirok en crop top of combineer met een jeans shortje, crop top en bikerboots tijdens een zomers festival. 

Foto: Unsplash.com