In de Olivia Palermo style! Coole zonnebrillen collectie

Het lijkt erop dat steeds meer it-girls kiezen voor een status als designer. Na Alexa Chung lijkt ook Olivia Palermo in het ontwerpersbootje te stappen. De socialite en fashionable i-girl ontwerpt in samenwerking met Westward Leaning. Dit zonnebrillen merk was al langer favoriet van Olivia en met een eigen collectie voor het label mag ze haar skills van designer bijschrijven op haar CV.

Olivia’s style!

Westward Leaning is een zonnebrillenlabel dat begon in 2012 en meteen door de socialite werd gespot. Regelmatig werd Olivia gespot met een bril van het merk, tijd dus voor een intensieve samenwerking! Het resultaat? Een lijn van acht exclusieve zonnebrillen geheel in de style van Olivia Palermo. De zonnebrillen collectie is gebaseerd op Olivia’s reiservaring naar verschillende steden. Geen wonder dus dat elke zonnebril vernoemd is naar haar favoriete steden. Namen als Palm Beach, Berlin en Saint Germain werken aanstekelijk!

Wayfarer

Het Wayfarer design is momenteel razend populair. Dit model staat dan ook centraal in de gehele collectie van Olivia Palermo voor Westward Leaning. De Wayfarer in combinatie met gouden details en reflecterende glazen zorgen voor een echt it-item!  Dus ben je gek op de style van Olivia Palermo? Neem dan even een kijkje op haar blog voor meer info!