Je bh maat meten? Dat kan met een simpele quiz!

Het meten van je eigen bh maat, dat kan een hele klus zijn. Thuis met een meetlint de maat van je taille en omvang van je borsten meten? Hoe weet je of je het goed doet. Je kunt ook naar een lingeriewinkel gaan á la Hunkemöller of H&M en deze laten opmeten. Maar wat als er een makkelijkere oplossing is door slechts een aantal vragen te beantwoorden aan de hand van een quiz. Dat zou toch te mooi zijn om waar te zijn? Of toch niet…

Netflix voor je boobies

Toch heeft een bedrijf True & Co. een systeem bedacht waarbij je zorgeloos de juiste BH maat kunt kopen. Door middel van de software die werkt als Netflix worden bh’s aanbevolen aan de hand van een korte quiz. Na het invullen hiervan wordt je begeleid naar een selectie van verschillende merken gebaseerd aan de hand van je antwoorden. Vragen die je onder andere beantwoord zijn: hoe de bandjes aansluiten, de borsten in de BH zitten en welke haaksluiting  je het meest gebruikt.

De toekomst van bh shoppen

Door middel van specifieke data heeft True & Co. 6000 verschillende soorten lichaamstypes gevonden.  Ook hebben ze kunnen achterhalen waar vrouwen het meest last van hebben bij het passen van een BH. 62% van de vrouwen geeft aan dat de borsten uit de BH komen.  Naar aanleiding van dit probleem heeft True & Co. een oplossing bedacht: een band gemaakt van spandex. Meer weten? Bezoek de site van True & Co en bestel je bh zonder je te laten opmeten door een professional!