Zara regenjas: pretty in pink

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat. Maar jij niet want jij gaat de regen trotseren met deze mooie regenjas! Ja een regenjas kan ook fashionable zijn en dat laten we je hieronder zien. Een echte musthave voor dit vieze winterweer!

Roze in de regen 

Put on your yellow pink raincoat! Want met deze lichtroze jas glijdt de regen zo van je af in plaats van het op te zuigen. Jij blijft droog, je kleren blijven droog en je ziet er ook nog eens trendy uit! De jas is van Zara en is dicht de maken met drukknoopjes. Het glanzende plastic zorgt voor een echte regenjas-look! Deze fashionable raincoat heb je al voor €59,95 aan je collectie toegevoegd! 

Zara regenjas: pretty in pink. Prachtige modieuze regenjas. Deze Zara regenjas is plastic en helemaal in de stijl van de modetrends van 2015.

Stijltips

Een regenjas kun je natuurlijk het beste combineren met laarzen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor deze leopard rainboots van Supertrash of je kiest gewoon voor een mooie zwarte laars tot aan de knie. Erg mooi en je houdt er ook nog droge voeten aan over. Met sneakers door de plassen heen stampen is vaak namelijk niet echt een verstandig plan! Trek een lekkere sweatshirt aan met een comfy broek en je kunt dansen in the rain!

Zara regenjas: pretty in pink. Prachtige modieuze regenjas. Deze Zara regenjas is plastic en helemaal in de stijl van de modetrends van 2015.

Tekst Karlijn van Mil