Zo scoor jij de beste deals als heuse fashionjunk 

moderne vrouw mode gericht

Zoek jij wekelijks naar de laatste aanbiedingen van je favoriete winkels? Struin je dagelijks webshops en bijvoorbeeld Instagram af, op zoek naar nieuwe looks die niet in jouw garderobe mogen ontbreken? Als heuse fashionjunk doe je er alles aan om niets van de collecties van je favoriete merken te hoeven missen! Ken jij de najaarscollectie van Tommy Hilfiger al uit je hoofd? Of behoort JOSH V tot jouw favoriete merken? In dit artikel lees je meer over de wijze waarop jij de beste deals scoort om de garderobe aan te vullen met items die jou laten opvallen dit najaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van webshops 

Een van de opties om als eerste op de hoogte te zijn van kortingen in de najaarscollectie van JOSH V en andere populaire merken, is door je aan te melden voor de nieuwsbrief van webshops. Niet alleen is de nieuwsbrief interessant om op de hoogte te worden gehouden van kortingsacties en nieuwe items in de collecties van je favoriete merken. Ook krijg je vaak direct een kortingsbon bij het aanmelden. Denk bijvoorbeeld aan 10% korting op je eerstvolgende bestelling, of een kortingsbon om geen verzendkosten te hoeven betalen. Ideaal! 

Houd de periodes met veel koopjes in de gaten 

Door het jaar heen zijn er verschillende momenten waarop webshops relatief veel koopjes aanbieden in hun collectie. Denk bijvoorbeeld aan de periode rond Black Friday, deze dag komt er inmiddels bijna aan (25 november)! Of wat te denken van Cyber Monday? Ook in de weken voor Kerst vind je vaak aantrekkelijke kortingsacties in de diverse webshops. Dé kans om je garderobe uit te breiden met leuke items voor de feestdagen. Heb jij je outfit voor Kerst al rond? 

Bied je eigen kleding te koop aan 

Een andere manier om op voordelige wijze nieuwe kleding te kunnen scoren, is door je eigen tweedehands kleding te verkopen. De kleding van Tommy Hilfiger en JOSH V gaat vaak jaren mee. Als jij uitgekeken bent op de items, kan iemand anders nog een tijd vooruit met de broek, blouse of het vest. Hetgeen je voor je tweedehands kleding krijgt, kun je gebruiken als korting op de nieuwe items die je aan je garderobe toevoegt. Onder meer via Vinted is het mogelijk kleding die je niet meer draagt te koop aan te bieden. Heb jij dit al eens gedaan? Zeker merkkleding is er populair.