Restaurant Ratu Raja; trendy avondje uit op high heels!

Heb je zin om eens lekker uitgebreidt te dineren in een omgeving waar je nog charmant met je pumps binnen kunt stappen? Dan moet je bij restaurant Ratu Raja van chef kok Bas Winkler in Den Haag zijn. Deze uber romantische locatie is de perfecte plek om goed gekleed te genieten van al het lekkers dat op tafel langskomt. Een absolute must-visit volgens onze redactie! Snel reserveren dus!

Fashion en ‘classy’ dineren

Er zijn weinig plekken meer waar je zonder raar aangekeken te worden lekker fashionable jezelf kunt zijn, bijvoorbeeld met extreem hoge pumps, stiletto’s of charmant sexy avondjurkje. Wel dat is nou precies wat perfect past bij de sfeer van Ratu Raja dat haar warme uitstraling dankt aan de creatieve gave van interior designer Kai Wah Ho! De klassiek moderne Franse stijl is werkelijk prachtig. En daar hoort natuurlijk een prachtige outfit bij.

Met slechts 6 a 8 tafels en een maximum van 16 a 20 gasten krijg je hier alle aandacht en luxe. Dit is een plek waar je indruk maakt op je liefde. En veel mannen, en vrouwen trouwens ook, weten dat. Een avondje dineren en om je heen kijken bij Ratu Raja, en de mooi geklede stelletjes zullen je aandacht trekken.

Restaurant Ratu Raja krijgt van ons 5 sterren! Dit is de plek voor een klassieke fashionable avond uit. Maar toch trendy! Ratu Raja is een must visit!

De keuken

Chef kok Bas Winkler is een ware kunstenaar in de keuken. Dat deze chef nog geen ster heeft is een wonder. Wij sturen alvast een boos mailtje naar Michelin. Alle gerechten op de kaart zijn gemaakt van biologische producten.

Bovendien is niets pre-fab, de chef maakt werkelijk alles zelf, van spicy ajam boter tot caramel bonbons met crème au beur en Oprah chocolade om nog maar te zwijgen over de kelder waar eigen gemaakte limonchello’s en spicy likeuren te vinden zijn.

Het is duidelijk dat deze chefkok van het type ‘mannetje dat van experimenteren houdt’ is.

De gerechten zijn een fantastische mix van Franse culinaire kunst en Indonesische specereijen. Geweldige smaken zullen je mond vullen. De kaart verandert vier keer per jaar hoewel de de favoriet van de meeste gasten, dSaté kambing (saté van geit met ketjapsaus), er altijd op blijft staan. Een 3-gangen menu kost ongeveer 30 euro.

Oh oh Den Haag mooie stad achter de duinen…..

Tout Den Haag weet deze plek te vinden. Van politici, bekende juristen en ministers tot fashion entrepreneurs en zo nu en dan een celeb. Deze parel in Den Haag krijgt steeds meer aandacht en dat is maar goed ook want het kan zo in het rijtje van al het goeds dat Den Haag te bieden heeft.

Waar en wanneer?

Ratu Raja is gevestigd aan de Prinsestraat 30 in Den Haag. Het is wel verstandig om te reserveren want het aantal plekken is beperkt. Het restaurant is niet open op zondag, maandag en dinsdag. De vrijdag en zaterdag zijn wat ons betreft de leukste dagen. Hoewel het aantal gasten beperkt is vanwege de beschikbare plekken valt er toch heel wat te zien.

Heb je al zin gekregen? Bel ze dan op om te reserveren: 070-3563366. En trek een paar indrukwekkende hakken aan.