100% gouden jurkje van 110.000 euro

Bling is in, dat weten we. Niet voor niets zien we in veel kledingstukken glitters, Swarovski en diamantjes terug. Of zoals Roy Donders zou zeggen, glitters, diamantjes en pailletjes. Maar het gouden jurkje van een Turkse juwelier Ahmet Atakan is een heel ander niveau!

Echte bling bling…….

De Turkse juwelier Ahmet ontwierp dit gouden jurkje dat in total 3 kilo weegt en uit 78.000 gouden onderdelen bestaat. Een echt kunstwerk.

De totale waarde van het jurkje is 110.000 euro. Dat is niet mis, maar dan krijg je er we wat voor. Echte bling bling, en dat zal niemand ontgaan.

Ontwerp gouden jurkje is simpel en sexy

Hoewel het jurkje qua ontwerp simpel is, valt de nek wel erg op. Die is immers laag uitgesneden. Je kunt je dus afvragen of het goud de aandacht trekt of iets anders…… Het jurkje staat de dame op de foto in ieder geval spectaculair.

Lees alles over de 100% gouden jurk van Ahmet. Deze Turkse juwelier ontwikkelde de echt gouden musthave van 2014; het gouden jurkje.

Stijgende vraag

De vraag naar de jurkjes is explosief gestegen. Ahmet zal de productie voor 2014 dan ook flink moeten opschoeven. Zeker na de media aandacht. In 2013 verkocht hij al 8 jurkjes.

Laat ons weten of jij er eentje zou willen hebben.

Lees alles over de 100% gouden jurk van Ahmet. Deze Turkse juwelier ontwikkelde de echt gouden musthave van 2014; het gouden jurkje.