Maak je outfit af met de juiste tas

dame met tas

Iedere Nederlander heeft verschillende kledingstukken in zijn of haar kast hangen. Er zijn mensen die lukraak kleding uit hun kast pakken en aantrekken, maar veel mensen denken bewust na over hetgeen zij aantrekken. Zo moet een broek, jurkje of rok natuurlijk wel passen bij een shirt, trui, vest of jasje. Naast de kledingstukken moeten de schoenen ook bij de outfit passen. Wil je daarnaast ook nog een tas mee? Dan is het wel zo mooi wanneer deze ook nog eens bij jouw outfit past. Maar hoe maak je jouw outfit af met een tas? Wij geven je in deze tekst een aantal tips.

Kies voor een opvallende tas

Kleuren zijn tegenwoordig weer helemaal hip. Loop maar eens een kledingwinkel in en je ziet hier direct kleding in allerlei felle kleuren. Heb je ook behoorlijk wat kleding in felle kleuren in jouw kast liggen of hangen? Dan is het natuurlijk saai wanneer je hier een zwarte, witte of grijze tas bij draagt. Dit past namelijk niet bij jouw outfit. Om jouw outfit af te maken, doe je er goed aan om ook voor een opvallende tas te gaan. Dit kan een tas in een felle kleur zijn, maar ook een tas met een opvallend patroon. Wanneer je graag in opvallende kleding loopt, matcht een opvallende tas natuurlijk uitstekend bij jouw outfit.

Tas voor een zakelijke outfit

Heb je op jouw werk vaak afspraken of besprekingen? Dan draag je op werkdagen ongetwijfeld een nette outfit. Mogelijk ga je zelfs wel in een pak of in een rok met colbertje naar jouw werk. Het is in dat geval natuurlijk niet echt mooi wanneer je hier een kleurrijke tas bij draagt. Nee, zo’n kleurrijke tas doet in dat geval namelijk afbreuk aan jouw outfit. Er zijn genoeg mensen die daarom besluiten maar geen tas mee te nemen. Zonde, want er zijn ook genoeg tassen waarmee je jouw zakelijke outfit af kunt maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar zakelijke tassen van leer. Dit zijn nette tassen, waardoor jij een nette outfit echt helemaal afmaakt.

Neem een kleine tas mee

Een rugzak of een aktetas is vaak redelijk groot. Je ontkomt er dan ook niet aan dat deze tas opvalt. Dit is echter niet altijd wenselijk. Wanneer je bijvoorbeeld naar een gala of een ander chique evenement gaat, wil je waarschijnlijk voorkomen dat jouw tas opvalt. De tas kan in dat geval namelijk afbreuk doen aan jouw outfit. Je kunt er in dat geval het beste voor kiezen om een kleine tas mee te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een handtasje. Indien je zo’n tasje in een de kleur van jouw outfit hebt, maak je jouw outfit hier namelijk helemaal mee af. Naast het feit dat het tasje goed bij jouw outfit past, valt deze ook niet of nauwelijks op. Je slaat dus twee vliegen in één klap door een klein tasje mee te nemen wanneer je naar een chique gelegenheid moet.

Welke rugzak kies je?

Ben je op zoek naar een rugzak? Dan ontdek je snel genoeg dat je talloze mogelijkheden hebt. Veel mensen neigen naar een rugtas van stof. Logisch, want deze tassen zijn vaak niet de duurste. Bovendien kun je ze meestal in de wasmachine doen wanneer ze vies zijn. Een stoffen rugzak past echter lang niet altijd goed bij een outfit. Zoek je al lange tijd naar een rugtas die zonder problemen matcht met al jouw outfits? Dan is een Italiaanse leren rugtas iets voor jou. Deze tassen zijn er voor mannen in stoere varianten en voor vrouwen in elegante en stoere varianten. Kortom: met deze rugtas maak je zowel als man of vrouw jouw outfit af.