Het label van Tamara Mellon

Dat Tamara dus weet wat vrouwen willen, komt tot uiting in haar eigen label Tamara Mellon. Een lijn van uitgesproken stukken waaronder een luipaard coat, flamboyante blouses en schoenen die voorgoed de schoenenmode gaan veranderen.

Pionier

Tamara is een trendsetter en pionier als het op fashion aankomt. Ze heeft het inzicht en het gevoel als we het over mode hebben. Ze is vernieuwend, life changing en ook nog eens een mooie vrouw. Items uit haar collectie zijn nothing but average en haar collectie is een echte aanvulling op de merken die er al zijn. Geen copycat collectie, maar origineel en vernieuwend!

Het label van Tamara Mellon. Lees en ontdek hier alles over het eigen label van Jimmy Choo oprichtster Tamara Mellon. Trendy, fab en vernieuwend!

Prijzen

De prijzen zijn niet goedkoop en daarmee is haar eigen label exclusief voor de rijken op aarde of wannabe miljonairs. Houd er dus rekening mee dat je een maandsalaris kwijt bent aan een paar schoenen. Want voor 2000 euro heb je een paar boots in je bezit. En jassen en blouses met meerdere nullen zijn ook niet vreemd! Dus even sparen maar dan heb je wel een creatie uit de gouden handen van Tamara. Benieuwd naar een aantal eyecatchers, bekijk hieronder een aantal items.

Een aantal eyecatchers

Onze redactie spotte deze té gekke legging boots uit haar eigen label. En we moeten eerlijk zijn: dit hebben we nog niet eerder gezien! Maar wat dacht je van de onderstaande items uit haar eigen label. Sommige items zijn zelfs al uitverkocht! Maar dat verbaasd ons niks aangezien Tamara weet wat de echte Fashionjunk wil!

Het label van Tamara Mellon. Lees en ontdek hier alles over het eigen label van Jimmy Choo oprichtster Tamara Mellon. Trendy, fab en vernieuwend!

Jimmy who?

In 2011 hing deze business babe haar Jimmy Choo’s aan de wilgen. Niet letterlijk natuurlijk, maar ze stapte uit het bedrijf nadat deze werd overgenomen door Labelux. Inmiddels heeft Tamara een eigen lijn die verkocht wordt via Netaporter.

Beeld: Tamaramellon.com