4 x ideale schoenen voor de winter én voorjaar

De winter is nog niet voorbij, we kunnen dus nog volop genieten van de lekker warme winterschoenen. Ook voor in het voorjaar zijn er weer mooie modellen verkrijgbaar. Er zijn een aantal modellen welke je zowel in de winter als in het voorjaar kunt dragen.
Combineer ze met je winterse- of voorjaarsoutfit en je bent klaar om te gaan.

Laarzen

Goede, stevige laarsjes zijn niet weg te denken. Deze handige, mooie schoenen zijn zowel voor de winter als voor het voorjaar geschikt. Er is altijd wel een paar dat bij jou en je outfits past of je nou op zoek bent naar een stoere, vrouwelijke, comfortabele of klassieke stijl. Ga je voor vrouwelijk dan is een hoge hak natuurlijk een goede optie. Ga je liever voor comfortabel, dan zijn de platte laarsjes perfect.

Veterschoenen

Veterschoenen zie je steeds vaker bij de dames. Van deze schoenen moet je echt houden. Het is niet een alledaagse schoen welke je met alle outfits kunt combineren, maar stijlvol zijn ze zeker. Veterschoenen voor dames staan netjes onder je outfit, en tegelijkertijd ogen ze robuust en stoer. 

Sneakers

Sneakers zijn altijd goed. Lekker comfortabel en warm. Sneakers zijn tegenwoordig zeer goed te combineren met verschillende stijlen. Het hoeft niet allemaal meer sportief. Er zijn vele sneaker merken verkrijgbaar en elk hebben ze hun eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan:

  • British Nights
  • Converse
  • New Balance

Sneakers zijn zowel gericht op de winter als op het voorjaar. Er is dus altijd een goede keus te vinden in deze seizoenen.

Boots

Boots zijn erg vergelijkbaar met enkellaarsjes. De trendy boots zijn een echte musthave in de winter en in het voorjaar. Ze zijn lekker warm voor in de winter, en net niet te warm voor in het voorjaar en zelfs voor in de zomer. Boots zijn er in diverse modellen. Met of zonder hak, verschillende kleuren en details.