Celeb fashion: wie draagt ’t beter?

Je kunt het je vast nog herinneren: dat moment waarin je beste vriendin ook je fashion twin blijkt te zijn. Zij blij en verrast, jij niet. Hoe haalt ze het in haar hoofd om precies vandaag datzelfde jurkje aan te trekken? Gelukkig ben je niet de enige! Bekijk hier foto’s van beroemdheden in dezelfde outfits!

Kim Kardashian en Kris Jenner

“Mom, how could you?” moet Kim hebben gesnauwd naar haar moeder/momager. Als iemand Kimmie had verteld dat haar moeder haar outfit zou stelen, dan had de realityster de Valentino jurk vast laten hangen… Maar wie deze jurk beter staat, dat is uiteindelijk de vraag. We gaan voor de look van Kimmy die de outfit net even spannender maakt met haar strappy zwarte heels. De Alexander McQueen clutch van Kris is net even te stoer voor het vrouwelijke kant van Valentino. Ook de rode lippenstift van Kris springt net even te veel in ’t oog. Red everywhere lijkt Kris te hebben gedacht!

 

Poppy Delevingne en Gigi Hadid

Op deze afbeelding hebben de modellen hetzelfde jasje aan. De grote zus van Cara Delevingne droeg onder het jasje een see through bodysuit, terwijl Hadid de look afmaakte met een zwarte leren broek. Wij vinden de outfit van Poppy nét even wat meer geslaagd dan de combi van Gigi. Poppy oogt vrouweijk door het zwarte kant en haar Brigitte Bardot-achtige beehive maakt het helemaal af! Sorry Gigi!

 

Emma Stone en Olivia Palermo

Beide dames staan bekend om hun preppy stijl, dus wij waren dan ook niet verbaasd toen we de fashionista en de actrice in dezelfde outfit zagen rondlopen. Terwijl de outfits identiek zijn, geldt dat overigens niet voor de schoenen. Ze kiezen weliswaar allebei voor Valentino, maar hierdoor wordt Emma’s look in een keer geschikt voor een chique zondagse brunch, terwijl La Palermo gaat voor een avond look. Wie staat het beter? Tromgeroffel! Wij gaan voor Olivia. De it-girl slaat de plank zelden mis en dat geldt ook voor deze outfit. Olivia’s look is net even wat spannender dan die van Emma en door te spelen met kleur en materialen -zie fringe bag– geeft ze de outfit nét even een extra zetje. Thumbs up Olivia!

 

Miranda Kerr en Paris Hilton

Een vrolijke outfit, gedragen door twee fashion iconen. Miranda Kerr en Paris Hilton weten precies hoe ze deze budgetoutfit van Topshop moeten dragen. Terwijl Miranda kiest voor een casual look, gaat Paris voor vrouwelijk. Wij gaan voor de outfit van Miranda: net even toegankelijker en bovendien makkelijk voor zowel naar ’t werk als tijdens een dagje shoppen!