Faux fur parka: winter musthave 2016

Je hebt ze vast al gezien: deze faux fur parka’s in opvallende kleuren. Een echte musthave voor de winter van 2016. Het nieuwe jaar begint koud en daar hoort natuurlijk een warme winterjas bij. Deze parka’s zijn een echte eyecatcher en heel belangrijk gemaakt van nep bont!

Fake fur

Dat fake fur super mooi kan zijn, bewijzen deze jassen maar weer. Deze groene parka’s zijn voorzien van een volle bontkraag en twee stroken aan de binnenkant van de jas. Als je de jas open draagt dan komen dit fake fur mooi tot z’n recht. De capuchon is aan de binnenkant gevoerd met nep bont en de kraag is mooi vol en echt fab als je ‘m opzet. De jas ziet er ‘rijk’ uit en bovendien is deze lekker warm. Je kunt kiezen uit de kleuren burgundy en royal blue.

Faux fur parka: winter musthave. Groene faux fur parka met burgundy nep bont of blauw fake fur. Deze parka’s zijn een echte winter musthave voor 2016.

Chic in fake fur

Dat deze jassen razend populair zijn, blijkt maar weer eens uit het aanbod dat er momenteel is. Een kleine tip: let op het fake fur! Er zijn namelijk heel veel van deze jassen in omloop waarvan het bont er goedkoop uitziet en waarvan het bont niet vol genoeg is. De meest bekende parka’s met gekleurd bont zijn misschien wel afkomstig van het luxe merk Mr & Mrs Italy. Daar betaal je een slordige € 4000 euro voor én van dit merk zijn de parka’s wel met echt bont: niet doen dus! Gelukkig heb je tegenwoordig voldoende keuze en kun je dit soort jassen gewoon met nep bont kopen + ze zijn een stuk vriendelijker qua prijs voor je portemonnee!