6 bodycon tips van Kim Kardashian

De feestdagen staan synoniem voor dagen waarop er veel gegeten wordt. Maar hoe combineer je zo’n feestmaal met zo’n strak jurkje? Kim Kardashian geeft advies!

Bodycon

Miss bodycon herself weet als geen ander hoe je je figuur het beste uit laat komen. De realityster lanceerde laatst nog een feestcollectie voor Lipsy. Samen met haar zusjes Kourtney en Khloé Kardashian is ze te zien in de campagnebeelden van de Kardashian Kollection.

Spanx

Vermijd zichtbare lijnen (van panty’s). “Ik draag heel vaak Spanx (ondergoedlabel)” zegt de vrouw van Kanye West. Het merk maakt slim fitting ondergoed, maar ook panty’s zonder voetstuk. “Ik houd van die strakke shorts die je helemaal opslokken. Als je een goede bodycon dress hebt, dan doet de jurk dat werk voor jou en hoef je geen speciaal ondergoed aan.”

High heel love

“Hakken zijn essentieel,” zegt de socialite. “Maar niet voor mijn zusje Kendall!” De celebrity vervolgt haar betoog: “Ik zou zelf geen bodycon dress dragen met platte schoenen, maar ik benijd je wel als het je zou staan. Mijn zusjes Kendall en Kylie dragen altijd flats (platte schoenen). Ze zien er geweldig uit, maar zij zijn dan ook lang en dun!”

Laagjes

“Kijk uit met het combineren van verschillende lagen. Zorg dat je korte en strakke kleding niet te vaak samenbrengt. Je kunt niet alles hebben! Als ik mijn strapless nude bodycon dress van Wolford draag, dan combineer ik hem vaak met iets dat losser zit.”

Een turtleneck

“Ik hou van turtle neck bodycon dresses: ze zijn zo sexy. Het zit strak, maar bedekt je lichaam tot aan je knie.”

De magie van patronen

“Patronen op een strakke jurk doen je niet altijd slanker lijken. Zo zorgen dikke strepen ervoor dat je breder lijkt. Ik geef mijn voorkeur aan borduurwerk.”

Strike a pose 

“Ik heb een grote voorgevel en een groot achterwerk, dus als ik word gefotografeerd zorg ik ervoor dat ik iets straks aanheb. Als je bijvoorbeeld een bodycon dress draagt, moet je op je eetpatroon letten” ,zegt Kardashian.

Foto: Flickr