Alexa Chung guest editor voor Tommy Hilfiger

De samenwerkingen blijven maar binnenstromen! De meest recente samenwerking is die tussen model Alexa Chung en American sweetheart Tommy Hilfiger. Volgens Women’s Wear Daily zal het model vanaf oktober een guest editor rubriek op de website van het merk krijgen waarin ze vertelt over haar favoriete Tommy Hilfiger items. 

it-girl Alexa 

“Alexa is een echte it-girl. Ze is cool, geestig en heeft een goed gevoel voor stijl” zegt ontwerper Tommy Hilfiger over het model. “Door haar buitengewone stijl kan ze onze klanten een uniek perspectief bieden” legt de ontwerper uit. 

Musthaves

Voor deze maand benoemt Alexa een coltrui, een zwarte a-lijn rok en een leren legging als haar favoriete items uit de Tommy Hilfiger collectie. 

Fashion Week

Het model werkt steeds vaker samen met het merk. Alexa liep tijdens Fashion Week exclusief voor Tommy Hilfiger. Laatst nam ze zelfs het Twitter account van het modelabel over. 

Allround

Een mooie aanwinst voor het al zo lange cv van het model. Alexa is niet alleen model, maar ook nog eens auteur en presentatrice. Nu zal ze tot en met januari te bewonderen zijn als ‘gastredacteur’ op de website van Tommy Hilfiger.

Geschreven door Aminanta Minte

Foto: Tommy Hilfiger