Alexa Chung is stijlicoon van 2013

Afgelopen week vonden de  British Fashion Awards  weer plaats. Naast heel veel glitter, glamour en een hoge dosis stijl werden natuurlijk ook heel wat prijzen uitgereikt. Sterren, designers, fashionguru’s: allen waren aanwezig op dit spectaculaire event in het Coliseum in London. Zo ook Alexa Chung die voor het derde jaar op rij genomineerd was voor het stijlicoon van het jaar. En aangezien ze de afgelopen twee jaar deze titel won, zal de derde keer dus ook geen verrassing zijn.

And the winner is…

Dat Alexa dit jaar ook bekroond werd tot ‘hét stijlicoon van het jaar’ was natuurlijk duidelijk. De trendsetter geeft aan dat ze haar modefakkel graag had doorgegeven aan iemand anders, maar helaas voor Alexa wordt ze nog steeds beschouwd als hét stijlicoon van 2013.

Reactie Alexa

‘Het voelt onvermijdelijk. Ik heb zoiets van: ‘Wow, ik ben verleden tijd “‘, lacht ze. ‘Alle andere jaren, was ik echt in paniek omdat ik wist dat ik zou moeten praten als ik zou winnen. Dit jaar is het heel leuk om te weten dat ik niet op de proppen hoef te komen om iets goeds te zeggen’’, aldus een relaxte Alexa. Bekijk hier de video.

Harry Style

De prijs voor de best geklede man ging naar One Direction’s Harry Styles die heel cool reageerde op zijn prijs!

Foto: Flickr