Hot or not? Chanel No5 plexiglas clutch

Zeg het zelf maar. Is de Chanel No5 plexiglas clutch het nieuwe fashion item voor de rich &  famous? Vermoedelijk wel want we zien de clutch steeds vaker opduiken. Onder andere Alexa Chung, it-girl Miroslava Duma en Rihanna werden gespot met de parfum clutch. Maar Riri spant de kroon. de diva werd met maar liefst twee Chanel parfum clutches gespot. Maar of het voor iedereen haalbaar is, is de vraag. De clutch kost ongeveer tussen de 8000 en 18.000 euro. Maar Chanel geeft alleen op aanvraag informatie over de prijs. Dus dat wordt langs gaan in de PC of misschien wel Parijs…

Bigger is Better

Wat opvallend is, is dat de orginele parfumfles van het merk opgeblazen is tot deze clutch. De clutch is echt identiek aan de kleine parfumfles gevuld met parfum. Wij denken al snel the bigger the better!

Maar groot is in dit geval geen overbodigheid want je mag echt gezien worden met deze plexiglas clutch. Het is echt weer zo’n Chanel item waar je een statement mee maakt. En we weten dat Chanel daar goed in is. Deze clutch, als je hem al kunt vinden, is verkrijgbaar in zwart en doorzichtig plexiglas. Rihanna heeft ze allebei!

Is het echt nieuw?

Chanel is de laatste tijd sowieso innoverend bezig. Denk bijvoorbeeld aan de Lego clutch. Maar is dit ook innoverend? Velen in de mode-industrie zeggen dat dit wel erg gemakkelijk is en eerder lijkt op een gebrek aan creativiteit.

Tsja….en wat vinden wij. Wij vinden dit gewoon leuk. Oké, het is makkelijk, maar het is wel echt zo’n item dat je graag wilt hebben als je veel geld over hebt.